Your Cart

Kiinassa poliisit edelleen uskovan pariskunnan ”vieraina”

Shen Bing ja Li Xiaofeng, Lin päästyä vapaaksi puolen vuoden vankeuden jälkeen. Kuva: ChinaAid

Early Rain -seurakuntaan kuuluvan pariskunnan kotiin viime viikolla ”vieraiksi” asettautuneet poliisit asuvat edelleen heidän luonaan. Seitsenkymppisen pariskunnan mies, Xu Jiale on Early Rain -seurakunnan diakoni. Hänen vaimonsa nimi on Qin Ningping.

Kuten viime viikolla kerroimme, tilanne sai alkunsa siitä, kun poliisit estivät jälleen Early Rain -seurakuntaan kuuluvaa pariskuntaa, Shen Bingiä ja Li Xiaofengiä menemästä kotiinsa Chengdussa. Heidät oli häädetty kodistaan jo kahdesti aiemmin. Vailla kattoa päänsä päälle, pariskunta kääntyi seurakuntaan kuuluvien pariskunnan, Xu Jialen ja Qin Ningpingin, puoleen pyytäen heiltä yösijaa. Pariskunta toivotti heidät tervetulleiksi, mutta poliisit yrittivät estää heidän majoittumisensa asettautumalla itse taloksi heidän luokseen.

Kutsumattomat vieraat ovat yhä heidän luonaan, mutta niin myös Shen Bing ja Li Xiaofeng.

Xu Jiale ja Qin Ningping ovat alkaneet evankelioida kotiinsa asettautuneita poliiseja, ja koko uskovien nelikko on ottanut kohtaamansa häirinnän vastaan rauhallisin ja iloisin mielin. He ovat ystävällisiä ja nöyriä poliiseja kohtaan, mutta he ovat myös hyödyntäneet mahdollisuutensa kertoa poliiseille evankeliumia. Poliisit eivät ole olleet tästä ärsyyntyneitä, vaan lähinnä kiinnostuneita.

Perjantaina 5. päivä marraskuuta poliisit asensivat kaksi valvontakameraa diakoni Xun kodin edustalle. Mittava projekti vaati kameroiden asennuksen ohella maan kaivamista ja virtakaapeleiden upottamista maahan.

Diakoni Xun vaimo Qin Ningping puhutteli kotinsa edustalla hääriviä työmiehiä: ”Hienoa! Valvontakamerat tekevät olostamme turvallisen. Kiitos Jumalalle hänen huolenpidostaan. Jumala tietää, että olemme vanhoja, emmekä pärjää ilkeille roistoille, joten Hän sallii kamerat asennettaviksi, jotta me olemme turvassa, eivätkä gangsterit tunkeudu kotiimme.”

Poliisi syö tilaamaansa noutoruokaa pariskunnan eteisessä. Kuva: ChinaAid

Poliiseja oleskelee diakoni Xun kodissa joka päivä, kaiken päivää. Päivällä he aterioivat heidän olohuoneessaan ja öisin nukkuvat olohuoneen lattialla.

Eräänä iltana uskovien nelikko rukoili yhdessä. Poliisit ryntäsivät huoneeseen, mutta he jäivät kunnioittavasti seisomaan hiljaa ovelle, kunnes uskovat lopettivat. ”Olette kaikki niin tunteellisia! Hyi, te voititte!” poliisien johtaja sanoi heille.

Ensimmäisenä yönä yksi poliiseista nukahti ruokapöydän ääreen. Li Xiaofeng asetti takin poliisin harteille, sillä yöt ovat Chengdussa kylmiä.

Viikoittaisessa rukouskirjeessään Early Rain -seurakunta kirjoittaa seurakunnan olevan kiitollisia diakoni Xu Jialen ja vaimonsa Qin Ningpingin osoittamasta nöyryydestä, kärsivällisyydestä, rakkaudesta ja kestäväisyydestä.

Kiitos Jumalalle näistä uskovista, jotka ottavat nöyrästi vastaan kaiken eteensä tulevan, mutta pysyvät silti vahvoina ja päättäväisinä uskossaan!

Lähde: ChinaAid

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print