Your Cart

Suurin tarve

Ruokaa nälkäisille

Monissa maissa koronapandemia pahensi syrjittyjen ja vainottujen kristittyjen asemaa entisestään. Nälkää käytettiin vainon välineenä. Esimerkiksi Pakistanissa kristittyjä vaadittiin kääntymään islamiin ruoka-apua saadakseen. Intiassa puolestaan paikoitellen sanottiin, että ruoka-apu on tarkoitettu vain hinduille.

Näissä kahdessa maassa kristityt ovat pääsääntöisesti köyhintä kansanosaa. He hankkivat elantonsa päivätyöläisinä, mutta koronan hillitsemiseksi asetetut rajoitukset katkaisivat tämän tulonlähteen. Ilman työtuloja, sosiaaliturvaa ja ruoka-apua perheet olivat ahdingossa.

Hätäapu-viitteellä tulleilla varoilla Marttyyrien Ääni antoi ruoka-apua kristityille Pakistanissa, Intiassa, Etiopiassa ja Burkina Fasossa.

Avustusta Burkina Fason kristityille.
Ruoka-apua kristityille tiiliorjille Pakistanissa.
Pakistanilaiset kristityt kiittävät avusta.
Pastori siunaa jaettavaksi lähtevän avun Intiassa.
Avun jakoa Kashmirissa, Intiassa.
Previous slide
Next slide

Apua pakeneville

Talebanien rynnistettyä uudelleen valtaan Afganistanissa sen entiselle hallinnolle ja ulkomaalaisille töitä tehneillä sekä islamista kristinuskoon kääntyneillä ei ollut mitään syytä jäädä odottamaan, mitä tuleva toisi tullessaan. Taleban oli kyllä kertonut olevansa tällä kertaa erilainen, maltillisempi, mutta siihen luottaminen voisi osoittautua kohtalokkaaksi virheeksi. Järkevämpää siis olisi piiloutua tai paeta, mutta suurin osa uskovista tarvitsi tähän apua ulkopuolelta.

Suomen Marttyyrien Ääni on auttanut pakenevia afgaaniuskovia kolmen tahon kautta, auttaen sekä Afganistaniin jääviä että sieltä pakenevia uskovia.

Pakenevia uskovia olemme auttaneet antamalla varoja matkakustannuksiin, matkustusasiakirjojen hankkimiseen ja uuden elämän aloittamiseen uudessa maassa. Monet joutuivat pakenemaan ottamatta mukaansa juuri mitään, joten heille on hankittu ruokaa, ruokailu- ja ruoanlaittovälineitä ja esimerkiksi huopia. Myös asuntojen vuokraamiseen on annettu tukea.

Afganistaniin jääneille annoimme apua yhdessä Australian Marttyyrien Äänen kanssa. Jääville etsitään turvallinen asuinpaikka Afganistanista ja autetaan heitä pääsemään jaloilleen, esimerkiksi tarjoamalla heille varat yritystoiminnan aloittamiseen. Turvatalot pahimmassa vaarassa oleville ovat myös osa tätä projektia. Tämän avun piirissä on noin sata afgaanikristittyä.

Voit tukea tätä työtä viitenumerolla 871 022.

Talebanin valtaannousu ajoi Afganistanin kristityt pakosalle.
Isä, suojele lapsiasi Afganistanissa.
Pakistanin yhteistyökumppanimme Nargus matkalla rohkaisemaan afgaaneja.
Nargus vei afgaaneille ruokaa, ruokailu- ja ruoanlaittovälineitä ja huopia.
Previous slide
Next slide
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print