Your Cart

Tiedotus

Yksi Marttyyrien Äänen tehtävistä on tiedottaa vainottujen sisariemme ja veljiemme uskosta ja rohkeudesta vainojen keskellä. Niin tehdessämme tahdomme innoittaa uskovia sitoutumaan syvemmin Kristukseen ja Heprealaiskirjeen 13:3 mukaisesti muistamaan heitä, jotka elävät vainojen keskellä.

Seurakuntavierailut

Marttyyrien Äänen edustajat vierailevat mielellään Suomen seurakunnissa kertomassa kristittyjen vainoista eri maissa. Jos toivoisit edustajamme vierailua omaan seurakuntaasi, ota yhteyttä toimistoomme.

Seurakuntavierailuistamme vastaavat pääasiallisesti kenttätyöntekijämme Petri Nuotio, Mari Palomäki ja Sari Matikainen.

Kaikista Marttyyrien Äänen tilaisuuksista löydät tiedon tapahtumakalenterista.

Viitenumero työmme tukemiselle on 871 33.

Kenttätyöntekijämme Petri Nuotio seurakuntavierailulla.
Sari Matikainen seurakuntavierailulla.
Tilaisuuksissa näytetään usein vainotusta seurakunnasta kertovia videoita.
Pohjoiskorealainen rouva Byun kertoo tarinaansa, jonka suomeksi lukee Sari Palomäki.
Previous slide
Next slide
Marttyyrien Ääni -lehtiä vuosien varrelta.

Marttyyrien Ääni -lehti

Ensimmäinen lehti ilmestyi vuonna 1971 nimellä Stefanus Viesti. Kuukausittain ilmestynyt lehti oli A5-kokoinen, mustavalkoisin kuvin ja se sisälsi kahdeksan sivua.

Nykyinen Marttyyrien Ääni -lehtemme ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja on A4-kokoinen, 20-sivuinen värijulkaisu. Kuten koko yhdistyksen olemassaolon ajan, lehden tilaus on edelleen ilmaista. Voit tilata lehden toimistostamme puhelimitse 040 5522 309 (ma-pe 9-15) tai sähköpostitse info(a)marttyyrienaani.fi. Toiselle henkilölle lehden saa tilata vain hänen suostumuksellaan.

Lisäksi julkaisemme noin viisi kertaa vuodessa työalueidemme kuulumisista lyhyesti kertovan uutiskirjeen. Marttyyrien Ääni -lehden tilaajat saavat uutiskirjeen automaattisesti.

Tiedotustoimintaamme voit tukea viitenumerolla 871 33.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print