Lahjoita

Jo pienelläkin summalla tuet vainottujen kristittyjen hyväksi tehtävää työtä eri puolilla maailmaa. Kiitos että välität, Jumala siunatkoon lahjasi.

Valitse Kohde

Nigeria-kampanjalla tuetaan marttyyrien leskiä. He saavat oman maapalstan, välineet sen viljelyyn sekä kanoja. Osansa saavat myös tukemamme Dogo Nahawan koulun lapset: heille kustannetaan koulureput tarvikkeineen.

Katastrofiapu-viitteellä tuleva lahjoitukset käytetään vainottujen kristittyjen hyväksi, joita on kohdannut yllättävä kriisi. Varoja on käytetty esimerkiksi korona-aikana ruoka-avustusten jakamiseen Pakistanissa, Intiassa ja Etiopiassa.

Kiitos, että haluat tukea Marttyyrien Ääni ry:n työtä. Lahjasi tilitetään Marttyyrien Äänen Suurin tarve -rahastoon, josta varat käytetään siellä, missä apua tarvitaan kipeimmin.

Marttyyrien perheet -kohteen varoilla avustamme vainojen vuoksi taloudelliseen ahdinkoon joutuneita perheitä, orpoja ja leskiä.

VOM Siskot -viitteellä tulevat varat käytetään vainottujen siskojemme hyväksi eri maissa.

Evankeliumin työn tärkein peruspilari on Raamattu. Painatamme ja lähetämme Raamattuja niitä tarvitseville eri puolilla maailmaa.

Etulinjassa avustamme pastoreita ja evankelistoja, jotka tekevät työtä vihamielisessä ympäristössä ja vaarantavat päivittäin henkensä evankeliumin tähden.

Toiminnan kuluihin lahjoitetut varat mahdollistavat työmme vainotun seurakunnan hyväksi eri puolilla maailmaa.

Lahjoittaa voit myös:

  • Puhelimitse – Numero 0600 13001  (puhelun hinta 20,28€ + pvm)
  • Verkkopankissa tai pankkisiirrolla – Lahjoitusitilimme tilinumero FI08 5789 2320 0566 01

Rahankeräyslupa:

Rahankeräysluvan saaja: Marttyyrien Ääni ry
Rahankeräysluvan myöntäjä: Poliisihallitus
Luvan numero: RA/2019/1172.
Keräyksen toimeenpanoaika: 1.1.2020 – 31.12.2024.
Keräyksen alue: Koko maa (Ahvenanmaata lukuun ottamatta)
Kerättävien varojen käyttötarkoitus: Marttyyrien Ääni ry:n toiminnan tarkoitus on yhdistyksen sääntöjen 3 §:n mukaisesti auttaa vainottuja uskovia ja kristittyjen marttyyrien perheitä sekä tiedottaa maailmalla tapahtuvista kristittyjen vainoista.

Maksupalvelutarjoajat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun keräysluvan haltijalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7, Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä. Puhelin: 0207 181830

 

Kuukausilahjoituksissa maksunvälittäjänä toimii Stripe Payments. Stripe payments vastaanottaa korttimaksuja ja aktivoi automaattisen kuukausittain veloitettavan kestotilauksen pankkikortilta. Tilauksen voi lopettaa milloin tahansa marttyyrienaani.fi/oma-tili sivulta.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminen.