Your Cart

Etulinjan evankelistat

Marttyyrien Ääni tukee pastoreita, evankelistoja ja kristillisen työn tekijöitä, jotka tekevät työtä etulinjassa. Nämä työntekijät julistavat evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta suljetuissa ja evankeliumille vihamielisissä maissa mahdollisia seurauksia pelkäämättä. Etulinjan työntekijöitä tukemalla voit edistää evankeliumin eteenpäin viemistä yli 60 evankeliumille suljetussa tai vihamielisessä maassa.

Valmiina etulinjoille Nigeriassa

Nyt jo toistakymmentä vuotta jatkuneet hyökkäykset ovat siirtymässä aina vain syvemmälle kohti kristillistä etelää. Nigeria on tällä hetkellä maa, jossa surmataan kristittyjä enemmän kuin missään muussa maassa.

Nigerialaiset etulinjan evankelistat tekevät vaarallisia evankeliointimatkoja alueille, missä terroristit ja fulanit toimivat. Työssä on riskinsä, mutta se on ollut hedelmällistä. Marttyyrien Äänen tukemassa lähetyskoulussa Raamattua opiskelee kristityiksi kääntyneitä terroristeja, jotka ovat valmiita lähtemään todistamaan Jeesuksesta Kristuksesta entisille taistelutovereilleen.

Lähetyskouluun tehtiin hiljattain hyökkäys, mutta Jumala varjeli, ettei kukaan loukkaantunut. Uusi paikka lähetyskoululle turvallisemmalta alueelta on löytynyt, ja rakennustyöt ovat käynnissä.

Etulinjan evankelistojen työtä voi tukea viitteellä 87078.

Nigeriassa tukemamme evankelistat matkalla naapurimaassa Nigerissä.

Etulinjan evankelistat Kaukasuksella

Islam vahvistaa jalansijaansa Kaukasuksen alueella. Aikaisemmin siellä vaikuttanut islamin harjoittaminen on ollut melko muodollista. Sittemmin alueelle on virrannut radikaalimpaa islamin suuntausta ja arabimaat ovat alkaneet rahoittaa moskeijoiden rakentamista.

Marttyyrien Ääni tukee Kaukasuksen etulinjan evankelistoja, joilla on palava kutsu kertoa Jeesuksesta Kristuksesta nimenomaan muslimien parissa. Evankelistat käyvät myös orpokodeissa, köyhien perheiden luona ja rohkaisevat uskonsa tähden vainottuja kristittyjä. Työtä on paljon, mutta työmiehiä vähän.

Hiljattain saimme kuulla kahdesta evankelistaveljeksestä, jotka joutuivat tiedustelupoliisin hakattaviksi. Pidätyksen ja pahoinpitelyn jälkeen heidät pakotettiin allekirjoittamaan lomake, jossa luki, että heitä on kohdeltu hyvin. Sen jälkeen heidän rahansa ryöstettiin. Muistathan myös etulinjan työntekijöitä Kaukasuksella rukouksin.

Etulinjan evankelistojen työtä voit tukea viitteellä: 87078

Evankelistojen työ kantaa hedelmää.
Ruslan opettaa kotioloissa uusia uskovia ja kristinuskosta kiinnostuneita.
Previous slide
Next slide
Sari Palomäki sai Korean-matkallaan tavata maanalaisen yliopiston opiskelijoita.
Valmistujaisjuhla maanalaisella yliopistolla.
Opiskelijat vierailevat maanmiestensä luona lohduttamassa yksinäisiä, rukoilemassa sairaiden puolesta ja kertomassa heille Taivaallisesta Isästä.
Previous slide
Next slide

“Maanalainen yliopisto”

Etelä-Korean Marttyyrien Ääni ylläpitää pohjoiskorealaisille loikkareille tarkoitettua ”maanalaista yliopistoa” sekä lähettikoulua, joita Suomen Marttyyrien Ääni tukee.

Raamattukoulun kaltaisessa, mutta vasta uskonvaelluksensa alkutaipaleella oleville tarkoitetussa Maanalaisessa yliopistossa pohjoiskorealaiset oppivat lisää Raamatusta ja kasvavat uskossaan.

Yksi koulussa opiskelleista on rouva Park. ”Olin vuosia kristitty, mutta en ymmärtänyt Raamattua, olin oppimaton. Raamattukoulussa opin järjestelmällisesti ja vähän kerrallaan. Olen kasvanut Kristuksessa, sekä teoriassa että käytännössä”, hän kertoo.

Raamattukoulusta valmistuneet voivat jatkaa lähettikouluun. Sieltä valmistuneet lähetetään eri puolille Aasiaa evankelioimaan Pohjois-Koreasta ulkomaille töihin lähetettyjä työläisiä. Näitä työläisiä valvotaan tarkasti, joten heidän lähestymisensä on vaikeaa. Siksi pohjoiskorealaiset uskovat ovat samaa kieltä puhuvina ja kulttuurin tuntevina tärkeässä asemassa.

Tätä työmuotoa voit tukea käyttämällä viitenumeroa: 871 019.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print