Your Cart

Kampanjat

Kampanjoilla apua erityiskohteisiin

“Sillä joka antaa teille juodaksenne maljallisen vettä siinä nimessä, että te olette Kristuksen omia, totisesti minä sanon teille: se ei jää palkkaansa vaille.”

Todellinen lahja Dogo Nahawaan

Vuonna 2010 terroristit hyökkäsivät Dogo Nahawan kylään Nigeriassa ja surmasivat yli 500 kristittyä. Terroriteot ovat jatkuneet alueella edelleen, ja vaara on osa arkista elämää. Marttyyrien Ääni ylläpitää koulua Dogo Nahawan lapsille.

Halusimme auttaa kylää kohti omavaraisuutta ja parempaa tulevaisuutta. Tavoitteen saavuttamiseksi hankimme vainotuille ja kaikkensa menettäneille leskille maata ja valmiudet maataloustöihin.

Hankkeen myötä lesket saavat ruokaa, työtä ja sisältöä elämään. Saaduilla varoilla autetaan myös Dogo Nahawan koulua kohti omavaraisuutta.

Tätä kohdetta voit tukea käyttämällä viitenumeroa 87120.

Ensimmäinen tomaattisato valmiina lähtemään myytäväksi torille.
Tämä nainen on yksi projektiin osallistuvista.
"Hän on orpojen isä ja leskien puolustaja."
Tämän lesken takana näkyy vielä valmisteilla ollut peltoalue.
Dogo Nahawan koulun oppilaille tarjotaan kouluateria, joka on tuolla seudulla harvinaista.
Previous slide
Next slide

Ihmisten kalastajiksi – Troolarin avulla

Marttyyrien Ääni tukee etulinjan evankelistojen työtä Indonesiassa.

Heitä koulutetaan evankelistakoulussa, jonka näkynä on viedä Sanaa saavuttamattomille alueille. Tukemassamme koulussa opiskelee ja asuu vuosittain noin 155 tulevaa evankelistaa.

Evankelistat lähtevät kuin lampaat susien keskelle – muslimiheimojen pariin, missä ei ole seurakuntia eikä kristittyjä. Siellä kohdataan vastustusta ja vainoa, mutta ainutlaatuinen työ kantaa hedelmää: seurakuntia syntyy ja evankeliumi etenee.

Marttyyrien Ääni pohti yhdessä koulun johtajien kanssa, miten koulu voisi tulla omavaraisemmaksi ja selviytyä päivittäisistä kuluistaan. He itse ehdottivat kalastustroolarin hankkimista, sillä kala on alueella tärkeä ravinnon lähde. Troolarin tuotolla koulu saa tarvitsemansa tuen.

Troolarin rakentamiseen tarvittavat varat saatiin kokoon, ja nyt Ebenezer 1 -nimen saanut alus tuo kalansaaliita tulevien evankelistojen tueksi.

Etulinjan evankelistojen työtä eri maissa voit tukea viitenumerolla 87078.

Lähetyskoulun kyltissä lukee: "Lähetä minut, Herra".
Valmistuttuaan he lähtevät viemään evankeliumia saavuttamattomille alueille.
Troolari valmistuu.
Ebenezer 1 valmiina kalastusmatkalle.
Saaliiseen tyytyväiset kalastajat tuomassa kuormaa maihin.
Previous slide
Next slide

Pyhäkoulu paketissa

Kiinan viranomaiset pyrkivät tekemään kaikkensa hävittääkseen kristinuskon Kiinasta. Tärkeä keino tämän tavoitteen toteuttamiseksi on estää lapsia kuulemasta kristinuskosta, eli kristinuskon siirtyminen sukupolvelta seuraavalle. Uusien säännösten mukaan alle 18-vuotiaat eivät saa osallistua uskonnollisiin tilaisuuksiin, mikä tiesi loppua pyhäkouluille.

Sen vuoksi lähdimme mukaan Korean Marttyyrien Äänen käynnistämään ”Pyhäkoulu paketissa” -kampanjaan. Tavoitteena oli jakaa 5000 ”Pyhäkoulua paketissa”, eli laatikoita, jotka sisälsivät lapsille suunnattua kristillistä materiaalia sekä aikuisille ohjeet, joiden avulla he pystyvät opettamaan lapsia laatikon sisältämillä materiaaleilla.

Suomalaiset uskovat lahjoittivat kampanjalle 50.857 euroa, jolla saatiin hankittua 726 Pyhäkoulua paketissa! Yhden paketin arvioitiin tavoittavan keskimäärin seitsemän lasta. Siten suomalaisten kustantamien pakettien avulla yli 5000 kiinalaista lasta on saanut kuulla Hyvästä Paimenesta, josta Kiinan viranomaiset eivät haluaisi heidän tietävän.

Kaikki pakettien sisältämät materiaalit olivat Kiinassa laillisesti ostettavissa. Siitä huolimatta oli selvää, että Kiinan viranomaiset pyrkisivät estämään pakettien pääsyn vastaanottajilleen. Niin myös kävi – joitakin paketteja takavarikoitiin, ja jakeluun osallistuneita uskovia pidätettiin.

Suurin osa paketeista jaettiin pieniin kotiseurakuntiin eri puolille Kiinaa. 

Kiinaan kohdistuvaa työtämme voit tukea viitenumerolla 87175 ja Raamattujen ja muun kristillisen materiaalin lähetystä viitenumerolla 87188.

Kiinan viranomaiset eivät halua lasten kuulevan Jeesuksesta.
Jokainen paketti sisältää kaiken pyhäkoulun pitämiseksi tarvittavan materiaalin.
Pyhäkoulupaketit otetaan kiitoksin vastaan.
Vaikka paketit oli tarkoitettu lapsille, myös aikuiset opiskelevat niiden avulla mielellään.
Previous slide
Next slide

Tule mukaan vetoomustoimintaan

Voimme seisoa vainottujen sisartemme ja veljiemme rinnalla vetoamalla heidän puolestaan viranomaisiin. Vetoomuksilla on vaikutusta. Viranomaisille tulee usein yllätyksenä, että ulkomailla tiedetään ja välitetään siitä, mitä uskoville, näille vähimmille veljille (Matt. 25:40), heidän maassaan tapahtuu. Niinpä vetoomukset toimivat myös hyvänä muistutuksena siitä, että viranomaisten toimia tarkkaillaan ja arvioidaan. Toisinaan vetoomukset johtavat uskovien olosuhteiden paranemiseen tai vapautumiseen vankilasta.

Järjestämme noin kuusi vetoomuskampanjaa vuodessa. Jos haluat liittyä vetoomusryhmään, ota yhteyttä toimistoomme. Kielitaito- tai muita vaatimuksia ei ole. Ilmoittautuessasi kerro haluatko vetoomukset sähköpostiin, jota postikulujen säästämiseksi toivomme (mutta edellyttää, että käytössäsi on tulostin) vai postitse. Lähetämme tarkemmat ohjeet ilmoittautumisesi jälkeen.

Kun Marttyyrien Äänen työntekijä Petr Jasek ja kolme uskovaa pidätettiin Sudanissa, vetosimme heidän puolestaan.
Kiinalainen Zhang Shaojie vankilassa. Kiinan kristittyjen puolesta on myös vedottu.
Vetoomuksia on lähetetty Intian kristittyjen puolesta.
Pakistanilainen kristitty perhe suree kotinsa tuhoa. Heidänkin puolesta on kampanjoitu.
Nigeriassa kirkkoon tehdyn pommi-iskun jäljiltä löytyi tämä verinen Raamattu. Nigerian kristityt ovat olleet vetoomuskampanjoidemme aiheena.
Pahamaineisessa Evinin vankilassa Teheranissa, Iranissa, on monia uskonsa tähden vangittuja kristittyjä. Vetoomuksia on lähetetty heidän puolestaan.
Previous slide
Next slide
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print