Your Cart

Kampanjat

Kampanjoilla apua erityiskohteisiin

“Sillä joka antaa teille juodaksenne maljallisen vettä siinä nimessä, että te olette Kristuksen omia, totisesti minä sanon teille: se ei jää palkkaansa vaille.”

Todellinen lahja Dogo Nahawaan

Vuonna 2010 terroristit hyökkäsivät Dogo Nahawan kylään Nigeriassa ja surmasivat yli 500 kristittyä. Terroriteot ovat jatkuneet alueella edelleen, ja vaara on osa arkista elämää. Marttyyrien Ääni ylläpitää koulua Dogo Nahawan lapsille.

Halusimme auttaa kylää kohti omavaraisuutta ja parempaa tulevaisuutta. Tavoitteen saavuttamiseksi hankimme vainotuille ja kaikkensa menettäneille leskille maata ja valmiudet maataloustöihin.

Hankkeen myötä lesket saavat ruokaa, työtä ja sisältöä elämään. Saaduilla varoilla autetaan myös Dogo Nahawan koulua kohti omavaraisuutta.

Tätä kohdetta voit tukea käyttämällä viitenumeroa 87120.

Ensimmäinen tomaattisato valmiina lähtemään myytäväksi torille.
Tämä nainen on yksi projektiin osallistuvista.
"Hän on orpojen isä ja leskien puolustaja."
Tämän lesken takana näkyy vielä valmisteilla ollut peltoalue.
Dogo Nahawan koulun oppilaille tarjotaan kouluateria, joka on tuolla seudulla harvinaista.
Previous slide
Next slide

Pyhäkoulu paketissa

Kiinan viranomaiset pyrkivät tekemään kaikkensa hävittääkseen kristinuskon Kiinasta. Tärkeä keino tämän tavoitteen toteuttamiseksi on estää lapsia kuulemasta kristinuskosta, eli uskon siirtyminen sukupolvelta seuraavalle. Uusien säännösten mukaan alle 18-vuotiaat eivät saa osallistua uskonnollisiin tilaisuuksiin, mikä tiesi loppua pyhäkouluille.

Sen vuoksi lähdimme mukaan Korean Marttyyrien Äänen käynnistämään ”Pyhäkoulu paketissa” -kampanjaan. Tavoitteena oli jakaa 5000 ”Pyhäkoulua paketissa”, eli laatikoita, jotka sisälsivät lapsille suunnattua kristillistä materiaalia sekä aikuisille ohjeet, joiden avulla he pystyvät opettamaan lapsia laatikon sisältämillä materiaaleilla.

Suomalaiset uskovat lahjoittivat kampanjalle 50.857 euroa, jolla saatiin hankittua 726 Pyhäkoulua paketissa! Yhden paketin arvioitiin tavoittavan keskimäärin seitsemän lasta. Siten suomalaisten kustantamien pakettien avulla yli 5000 kiinalaista lasta on saanut kuulla Hyvästä Paimenesta, josta Kiinan viranomaiset eivät haluaisi heidän tietävän.

Kaikki pakettien sisältämät materiaalit olivat Kiinassa laillisesti ostettavissa. Siitä huolimatta oli selvää, että Kiinan viranomaiset pyrkisivät estämään pakettien pääsyn vastaanottajilleen. Niin myös kävi – joitakin paketteja takavarikoitiin, ja jakeluun osallistuneita uskovia pidätettiin.

Suurin osa paketeista jaettiin pieniin kotiseurakuntiin eri puolille Kiinaa. 

Kiinaan kohdistuvaa työtämme voit tukea viitenumerolla 87175 ja Raamattujen ja muun kristillisen materiaalin lähetystä viitenumerolla 87188.

Kiinan viranomaiset eivät halua lasten kuulevan Jeesuksesta.
Jokainen paketti sisältää kaiken pyhäkoulun pitämiseksi tarvittavan materiaalin.
Pyhäkoulupaketit otetaan kiitoksin vastaan.
Vaikka paketit oli tarkoitettu lapsille, myös aikuiset opiskelevat niiden avulla mielellään.
Previous slide
Next slide
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print