Your Cart

Ajankohtaista

Ajankohtaisia uutisia kristittyjen vainosta ja Marttyyrien Äänen työstä vainottujen auttamiseksi

Search

Iranilainen pariskunta – Maattomia, mutta Herran palveluksessa

Apostolien tekojen luvussa 8 kerrotaan, kuinka ensimmäisen vainon käynnistyttyä uskovia kohtaan Jerusalemissa monet pakenivat, mutta paetessaankin he jatkoivat evankeliumin kertomista. Näin toimii myös iranilainen kristinuskoon kääntynyt pariskunta, jotka Turkista poistumaan pakotettuina palvelevat nyt Irakin Kurdistanissa.

Lue lisää »

Irak – Käänny, pakene tai kuole!

Tänään, 10. kesäkuuta, tulee kuluneeksi kymmenen vuotta siitä, kun Isis valtasi Niniven tasangolla sijaitsevan Mosulin ja piti sitä pääkaupunkinaan. Pian sen jälkeen käynnistyi Marttyyrien Äänen työ Irakissa.

Lue lisää »

Pakistanin kristityt: ”Herra, kuinka kauan vielä?”

Aiemmin tällä viikolla kerroimme Sargodhan tapahtumista, missä väkijoukko hakkasi iäkkään kristityn miehen kriittiseen tilaan, tuhosi hänen kotinsa ja kenkätehtaansa, ja jolla nyt on vastassaan jumalanpilkkasyytteet. Kaikki tämä kateuden tähden. Naapuri ei voinut hyväksyä, että hänen silmissään vähempiarvoinen kristitty menestyy paremmin kuin hän.

Tämä ei kuitenkaan ole ainoa Pakistanin kristittyjä äskettäin kohdannut vääryys.

Lue lisää »

VOM Siskot – Uskoontulon hinta druusiyhteisössä

Kun druusi kääntyy kristityksi, hänen on pidettävä uusi uskonsa salassa. Muussa tapauksessa häntä vainotaan tai hänet hylätään yhteisöstä. Jeesukseen uskovan druusin henki on vaarassa uuden uskonsa vuoksi. Usein suurin uhka tulee läheltä, omasta perheestä. Myös lähinaapurit seuraavat hyvin tarkkaan ja uteliaasti toistensa elämää.

Lue lisää »
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print