Your Cart

Uusi Marttyyrien Ääni -lehti on ilmestynyt!

Marttyyrien Ääni -lehdestä 2/2024 löytyy muun muassa:

24.4.2024
  • Artikkeli siitä, kuinka tuhansien vuosien historia ja uusi teknologia kohtaavat Pohjois-Afrikassa, mahdollistaen evankeliumin levityksen tuolla muutoin niin suljetulla alueella.
  • Jukka Norvannon uusi opetussarja vainoista Raamatussa.
  • Pakistanin Jaranwalassa aiheettomien jumalanpilkkasyytösten sytyttämät väkivaltaisuudet kokeneet kaksi naista kertovat, mitä heille tuona päivänä ja sen jälkeen on tapahtunut.
  • Juttu Nigerian pimeydestä kajastavista Jumalan valon säteistä.
  • Esittelyssä vainottujen kristittyjen hyväksi tehtävässä työssä mukana olevat kenttätyöntekijämme Sari Matikainen sekä uusi Marttyyrien Äänen hallituksen varajäsen Mika Karjalainen.

Jos et vielä ole ilmaisen, kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Marttyyrien Ääni -lehden tilaaja, voit tilata sen toimistostamme info@marttyyrienaani.fi, nettisivujemme tilauslomakkeen kautta tai soittamalla toimistomme puhelimeen 040 5522 309 (ma-pe klo 9-15).

Marttyyrien Ääni -lehti 6/2023 on ilmestynyt!

Marttyyrien Ääni -lehti 6/2023 on ilmestynyt! 11.12.2023 Mitä kuuluu Kiinan ja Pohjois-Korean kristityille? Miten Marttyyrien Ääni avustaa sodassa olevissa Ukrainassa ja Israelissa? Mitä kuuluu etiopialaiselle Kebenelle, joka muutama vuosi sitten hänet tavatessamme oli yhtenään sairaalahoidon tarpeessa? Miksi kannattaa toimia marttyyrien äänenä, siitä kertoo Marttyyrien Äänen hallituksen jäsen, Christa Tiainen. Toisena

Lue lisää »

Uusin Marttyyrien Ääni -lehti on ilmestynyt!

Tässä numerossa kerrotaan Iranin nopeasti kasvavasta, mutta ankarasti vainotusta maanalaisesta seurakunnasta. Oman tarinansa kertoo pastori Victor, joka joutui pakenemaan maasta saatuaan 10 vuoden tuomion työstään kotiseurakunnan pastorina. VOM Siskot -palstalla miehensä hyökkäyksessä menettäneet nigerialaiset Rose ja Lidia kertovat, kuinka he ovat antaneet anteeksi miestensä surmaajille. ”Me annamme heille anteeksi, sillä

Lue lisää »

”Uskoontulon hinta druusiyhteisössä” – Radio Dei

Lähi-idässä elävä druusiyhteisö ei hyväksy kääntymistä druusilaisuudesta muihin uskontoihin. Päätös lähteä seuraamaan Jeesusta on hengenvaarallista. Siksi uskoon tulleet joutuvat pitämään uskonsa salassa. Mari Palomäki sai rakkauden druuseja kohtaan asuessaan Lähi-idässä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print