Your Cart

Raamatut

Raamatut

Monissa maissa, missä kristityt ovat ahtaalla, heillä on myös pulaa Raamatuista.

Sen vuoksi luontainen osa työtämme eri maissa on antaa Raamattuja heille, joilta sellainen vielä puuttuu.

Viitenumero Raamattujen hankkimiseen on 871 88.

Pakistanissa tukemamme ompelukoulun valmistujaisissa kaikki saavat oman Raamatun.
Monille heistä se on ensimmäinen kerta, kun he pitelevät omaa Raamattua käsissään.
"Kiellettyä Sanaa Kiinaan" -kampanjamme myötä kiinalaisille lapsille toimitettiin kuvaraamattuja ja kristillisiä ohjelmia sisältäviä videosoittimia.
Tukemamme somalikristityt ja somaliankielinen Raamattu.
Previous slide
Next slide

Evankeliumia radioaalloilla

Vaikka Pohjois-Korea on hyvin suljettu maa, evankeliumin pääsyä sinne ei silti pystytä täysin estämään. Evankeliumi kulkee rajojen yli myös radioaalloilla.

Suomen Marttyyrien Ääni tukee Etelä-Korean Marttyyrien Äänen tuottamia, Pohjois-Koreaan suunnattavia evankelioivia radiolähetyksiä. Näitä ohjelmia toimittavat Etelä-Koreassa asuvat pohjoiskorealaiset kristityt.

Ohjelmia lähetetään sekä pitkä- (LF) että keskitaajuuslähetyksinä (MF) sekä satelliittiradion kautta. Lähetyksiä häiritään ja pyritään estämään, joten taajuuksia vaihdetaan usein.

Pohjoiskorealaiset kuuntelevat niitä estelyistä huolimatta. Yksi heistä on rouva C.

Rouva C on pohjoiskorealainen nainen, joka myytiin kiinalaiselle miehelle vaimoksi. Hänen perheensä asuu Pohjois-Koreassa ja hän kuulee äidinkieltään vain harvoin. Kun hän sitten sattui kuulemaan Korean Marttyyrien Äänen radio-ohjelman seurakunnassaan Kiinassa, hän oli suunniltaan ilosta.

”Kuuntelin tarkasti Sanan julistusta radiossa ja opin, kuka Jumala on”, rouva C kertoo. ”Hän pelasti meidät synnin pimeydestä uhraamalla oman poikansa. Sen tähden kuka Jumala on, tajusin, että voisin elää Hänen rinnallaan tänäänkin. Teen parhaani totellakseni Jumalan sanoja.”

Korean Marttyyrien Äänen kohtaamat loikkarit kertovat myös kuunnelleensa ohjelmia vielä Pohjois-Koreassa ollessaan, ja että ohjelmien tarjoama valo on vetänyt heitä puoleensa, vaikka niiden kuunteleminen on hyvin vaarallista.

Pohjois-Koreaan suuntautuvaa evankeliointityötä voit tukea viitenumerolla 871 019.

Pohjois-Koreaan lähetetään evankelioivia radiolähetyksiä.
Pohjoiskorealainen Raamattu, jonka Pohjois-Korean viranomaiset ovat käännättäneet.
Previous slide
Next slide
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print