Eturintama

Marttyyrien Ääni tukee pastoreita, evankelistoja ja kristillisen työn tekijöitä, jotka tekevät työtä eturintamassa. Nämä työntekijät julistavat evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta suljetuissa ja evankeliumille vihamielisissä maissa mahdollisia seurauksia pelkäämättä. Eturintaman työntekijöitä tukemalla voit edistää evankeliumin eteenpäin viemistä yli 60 evankeliumille suljetussa tai vihamielisessä maassa.

KELLY ETURINTAMASSA KOLUMBIASSA

Eturintaman työmme puitteissa tuemme Kolumbiassa Kellyä, jonka aviomies, Pavel, surmattiin evankeliointityönsä vuoksi.

Kelly tunsi kuitenkin kutsukseen jatkaa miehensä aloittamaa työtä, aivan ensimmäiseksi juuri niiden ihmisten parissa, jotka riistivät häneltä miehen ja lapsilta isän.

Suomen ja Kanadan Marttyyrien Ääni -toimistot rakensivat hänelle ja lapsille uuden kodin, josta käsin Kelly tekee työtään.

Tämän vuoden alusta olemme Suomen Marttyyrien Äänenä sitoutuneet tukemaan Kellyä taloudellisesti, jotta hän voi omistautua täysin kutsumukselleen eturintaman evankelistana.

Vaikka FARC on nyt laskenut aseensa eikä enää uhkaa kristittyjä, sen jättämän tyhjiön ovat vallanneet ELN ja muut rikolliset ja kristinuskolle vihamieliset ryhmät, jotka taistelevat keskenään alueiden, erityisesti huumeviljelmien, hallinnasta.

Rukoile varjelusta Kellylle ja muille eturintaman evankelistoille. Heitä voi tukea viitenumerolla 870 78.

Kelly ja Pavel lastensa kanssa.
Pavel lähdössä yhdelle monista evankeliointimatkoistaan.
Kelly jatkaa miehensä jalanjäljissä.
Toisinaan kuulijoita on iso joukko.
Rukoile lastensa kanssa yksin jääneen Kellyn puolesta.
Rukoile lastensa kanssa yksin jääneen Kellyn puolesta.
Previous
Next

LAOSILAISTEN RAAMATTUKOULU

Olemme tukeneet raamattukoulua, jossa opiskelee 10 laosilaista kristittyä. Monet heistä ovat nuoria, jotka ovat äskettäin tapahtuneen uskonratkaisunsa jälkeen joutuneet perheidensä hylkäämiksi, jopa niin että he ovat joutuneet lähtemään kodeistaan.

Raamattukoulu kestää useita vuosia ja se on luonteeltaan ”kiertokoulu”. Toisessa maassa sijaitsevassa varsinaisessa raamattukoulussa, josta he lopulta valmistuvat, he voivat viisumiongelmien vuoksi opiskella vain kuukauden kerrallaan.

Sen jälkeen he palaavat Laosiin, jossa paikallinen kumppani opettaa heitä kaksi kuukautta. Opettaja toimii myös uusien uskovien mentorina, vahvistaen, rohkaisten ja tukien heitä.

Kahden kuukauden kuluttua uskovat palaavat kotikyliinsä, jossa he toimivat eturintaman evankelistoina. Kotikylissään he viettävät kuukauden, jonka jälkeen kierros käynnistyy alusta.

Eturintaman työn viitenumero on 870 78.

Banin isä uhkasi tappaa tyttärensä tämän uskonratkaisun vuoksi. Ban pääsi Marttyyrien Äänen raamattukouluun.
Raamattukoulussa uskovat voivat vapaasti kokoontua yhteen ylistämään Herraa.
Kotiseuduilla kokoontuminen tapahtuu toisinaan salaa.
Sonxin vanhemmat sanoivat, että hän olisi prostituoitunakin parempi kuin kristittynä. Raamattukoulun jälkeen hän johti sisarensa Kristukselle.
Raamattutunti raamattukoulussa.
Previous
Next
Kelly ja Pavel lastensa kanssa.
Pavel lähdössä yhdelle monista evankeliointimatkoistaan.
Kelly jatkaa miehensä jalanjäljissä.
Toisinaan kuulijoita on iso joukko.
Rukoile lastensa kanssa yksin jääneen Kellyn puolesta.
Rukoile lastensa kanssa yksin jääneen Kellyn puolesta.
Previous
Next

“MAANALAINEN YLIOPISTO”

Etelä-Korean Marttyyrien Ääni ylläpitää pohjoiskorealaisille loikkareille tarkoitettua ”maanalaista yliopistoa” sekä lähettikoulua, joita Suomen Marttyyrien Ääni tukee.

Raamattukoulun kaltaisessa, mutta vasta uskonvaelluksensa alkutaipaleella oleville tarkoitetussa Maanalaisessa yliopistossa pohjoiskorealaiset oppivat lisää Raamatusta ja kasvavat uskossaan.

Yksi koulussa opiskelleista on rouva Park. ”Olin vuosia kristitty, mutta en ymmärtänyt Raamattua, olin oppimaton. Raamattukoulussa opin järjestelmällisesti ja vähän kerrallaan. Olen kasvanut Kristuksessa, sekä teoriassa että käytännössä”, hän kertoo.

Raamattukoulusta valmistuneet voivat jatkaa lähettikouluun. Sieltä valmistuneet lähetetään eri puolille Aasiaa evankelioimaan Pohjois-Koreasta ulkomaille töihin lähetettyjä työläisiä. Näitä työläisiä valvotaan tarkasti, joten heidän lähestymisensä on vaikeaa. Siksi pohjoiskorealaiset uskovat ovat samaa kieltä puhuvina ja kulttuurin tuntevina tärkeässä asemassa.

Tätä työmuotoa voit tukea käyttämällä viitenumeroa: 871 019.