Your Cart

Vihdoinkin loppusuoralla – raamatunkäännös nykyhepreaksi

3.5.2024

Marttyyrien Ääni on mukana tukemassa Israelin Raamattuseuran raamatunkäännösprojektia nykyhepreaksi.

Victor Kalisher johtaa Jerusalemin Raamattukauppaa ja käynnissä olevaa raamatunkäännöstyötä.
Ylimmässä sinisellä korostetussa palkissa lukee ”Vanha testamentti nykyhepreaksi”. Alempi sinisellä korostettu kohta on Jeremian kirja 31:31, josta alkaa profetia uudesta liitosta.

Suuri kiitosaihe Jumalalle on, että käännöstyö alkaa olla loppuvaiheessa. Meneillään on viimeinen kirja, Job, joka on erittäin vaikea ja haasteellinen kääntää.

Kaikki käännetyt kirjat tulevat saataville digitaalisesti verkkosivulle haktuvim.co.il. Uusi nykyaikainen hepreankielisen Vanhan testamentin käännös on saatavilla siellä yhdessä alkuperäisen tekstin kanssa. Näin lukija voi lukea molempia käännöksiä samanaikaisesti.

Kirjallisen käännöstyön oheen tulee myös äänitallenne uudesta käännöksestä, jota ihmiset voivat kuunnella Spotifyssa, YouTubessa, Facebookissa ja muissa palveluissa. Ajatuksena on tuoda Jumalan sana mahdollisimman helposti saataville. Uudesta käännöksestä on äänitetty jo puolet ja se on saatavilla sosiaalisessa mediassa.

Tarkoitus on panostaa uuden käännöksen mainostamiseen sosiaalisessa mediassa, jotta se tavoittaisi sadat tuhannet ihmiset, kun he etsivät lohtua ja toivoa elämäänsä näinä Israelille hyvin vaikeina aikoina. Samalla on saatavilla evankeliumin Sanoma.

Seuraava askel on tuottaa paperiversiona painettu kirja koko Raamatusta tällä käännöksellä. Tämä projekti vie lähes vuoden.

”Kiitos Marttyyrien Äänelle tähänastisesta tuestanne. Kiitos, jos voitte jatkaa rukoilemista ja työn tukemista niin, että käännös saadaan valmiiksi ja myös tulostettua se kirjaksi siten, että koko kansa saisi kokea Jumalan lohdutuksen, rohkaisun ja pelastuksen”, Raamattuseuran johtaja Victor Kalisher sanoo.

Marttyyrien Äänen työ Israelissa ja palestiinalaisalueilla:

  • Messiaanisen etiopianjuutalaisten seurakunnan tuki
  • Tukea vainotuiksi joutuneille
  • Tukea Jerusalemin Raamattukaupalle, raamatunkäännöstyöhön nykyhepreaksi sekä oikeudenkäyntikuluihin
  • Druusien parissa tehtävän työn avustus
  • Opetuslapseuskoulu islamista kääntyneille
  • Kristillisen koulun tuki Gazassa
    • Lahjoitusviite Israelin-työlle 871 365

Israel – Uskovat vievät apua pommisuojiin

Israelissa ilmahälytykset jatkuvat, ja etenkin Ashkelonissa ja muissa eteläisen Israelin kaupungeissa ihmiset ovat alkaneet asua pommisuojissa. Ashdodilaisen Beit Hallel -seurakunnan pastori Israel Pochtar sanoo: ”Ihmiset juoksevat pommisuojiin, mutta lopulta he eivät enää jaksa, sillä hälytyksiä on niin usein. Sen sijaan nyt he asuvat pommisuojissa.” “Siellä täällä he poistuvat pommisuojasta käydäkseen

Lue lisää »

Jerusalemin Raamattukauppa auttaa sodan keskellä!

Marttyyrien Ääni tukee Jerusalemissa sijaitsevaa Raamattukauppaa ja sen johtajaa Victoria raamatunkäännöstyössä nykyhepreaksi sekä oikeustaistelussa Raamattukaupan olemassaolon puolesta. Tällä hetkellä Raamattukaupassa eletään kiireistä aikaa. Sotien ja kriisien koittaessa uskovilla on hyvä hetki osoittaa rakkautta ja kertoa uskostaan. Niin tekee nyt myös Victor. Hän kertoo: ”Autamme ihmisiä, joilla ei ole mitään lämpimiä

Lue lisää »
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print