Your Cart

Irak – Marttyyrien Äänen tuella kristilliset kirjat esillä kirjamessuilla

1.5.2024
Kristillisten kirjojen osasto herätti kiinnostusta.

Marttyyrien Ääni on tukenut ainutlaatuista mahdollisuutta olla ainoa kristillinen toimija Irakissa juuri pidetyillä kirjamessuilla. Kaikki muut näytteilleasettajat olivat muslimeja.

Messujen avajaispäivänä yhteyshenkilömme Mahmud kertoi:

”Tänään avattiin Irakin kirjamessut. Vain Jumalan armosta, me olemme ainoa messuilla oleva kristillinen kustantaja. Meillä on yli 5000 kristillistä kirjaa, jotka saamme jakaa kymmenen päivää kestävien messujen aikana. Kävijöitä odotetaan olevan yli 50 000.

Rukoilettehan messujen puolesta, Herran sana ei tyhjänä palaa!”

Messut ovat nyt onnistuneesti ohi, ja yhteistyökumppanimme sai jakaa yli 3000 kristillistä kirjaa ja Raamattua.

Mahmudin tiimi sai myös mahdollisuuden keskustella osastolla kävijöiden kanssa Jeesuksesta, ja monet antoivat puhelinnumeronsa myöhempää yhteydenottoa varten.

”Kiitos rukouksistanne”, Mahmud kiittää, ”Meidän on otettava kirjoista uusia painoksia, sillä ne loppuivat.”

Kiitos Jumalalle tästä valtavasta mahdollisuudesta olla ainoana kristillisenä näytteilleasettajana messuilla! Monille messuvieraille tämä oli heidän elämänsä ensimmäinen kosketus kristittyihin. Rukoillaan, että kohtaamiset messuilla kantavat hedelmää, kun puhelinnumeronsa jättäneisiin myöhemmin ollaan yhteydessä!

Marttyyrien Äänen työ Irakissa

Pohjois-Irakissa tuemme Isisin jäsenten rääkkäämiksi joutuneita naisia varten perustettua traumaterapiakeskusta. Paikallisen kulttuurin tuntevat koulutetut terapeutit auttavat siellä näitä naisia pääsemään yli kokemastaan ja katsomaan luottaen tulevaisuuteen.

Irakin yhteistyökumppanimme on Mahmud, jonka monipuolista työtä myös tuemme. Jatkuvan tukemme kohteena on turvakoti kristinuskoon kääntyneille sekä kristillinen esikoulu ja koulu, missä vainottujen uskovien lapset saavat opetusta. Lisäksi olemme antaneet tukea mm. kirjamessuille osallistumiseen, missä Mahmud tiimeineen oli ainoa kristillisten kirjojen näytteilleasettaja.

Irakin-työtämme voit tukea viitenumerolla 87191.

”Rohkeita avauksia Irakissa ja Iranissa” – TV7

Tässä Marttyyrien Äänessä keskustellaan Irakista ja Iranista, joissa kristittyjen määrä on pienentynyt. Kaikesta huolimatta Jumala toimii vainojen ja haasteiden keskellä. Satu Panulan haastateltavana toiminnanjohtaja Hannu Lahtinen. Ohjelma on uusinta.

”Kristillistä koulutusta Irakiin” – Radio Dei

Marttyyrien Äänen toiminnanjohtaja Hannu Lahtinen vietti Marttyyrien Äänen yhteistyökumppanin Mahmudin kanssa mielenkiintoisen viikon viime joulukuussa Pohjois-Irakissa ja pääsi hänen mukanaan mm. tapaamaan Irakin Kurdistanin johtoa. Herra on avannut ovia, ja

”Rukousta Irakin puolesta” – Radio Patmos

Marttyyrien Äänen Irakin yhteistyökumppani Mahmud kiersi maaliskuussa seurakunnissa puhumassa työstä Lähi-idässä ja haastamassa uskovia rukoilemaan työn puolesta. Tässä ohjelmassa kuulemme ajankohtaisia uutisia Mahmudilta itseltään sekä seurakuntalaisten mietteitä vierailun jälkeen.  Ohjelma

Irak: Niniven laaksoa jälleenrakentamassa

Elokuun ensimmäisinä päivinä tuli kuluneeksi yhdeksän vuotta siitä, kun Isisin hyökkäys pyyhki yli Niniven laakson Irakin pohjoisosassa. Kesällä 2014 Isis valloitti useita kaupunkeja ja kyliä Niniven laaksosssa. Uskonnolliset vähemmistöt, kuten kristityt, jesidit, kakait ja šabakit Isis halusi hävittää täysin. Jotkut kristityt kylät tyhjentyivät kokonaan asukkaiden paetessa turvaan Kurdistanin alueelle. Irakin

Lue lisää »

Irakin kristityt: Kaksi vuosikymmentä vainoa, epävarma tulevaisuus

Tällä viikolla on kulunut 20 vuotta siitä, kun Yhdysvaltain johtama liittouma hyökkäsi Irakiin ja kukisti lopulta diktaattorina hallinneen Saddam Husseinin. Niin ikään tällä viikolla Marttyyrien Äänen vieraaksi saapuu Irakin-työmme yhteistyökumppani ”Mahmud”, entinen muslimi ja Saddam Husseinin työntekijä, joka julistaa nyt evankeliumia Irakissa ja auttaa vainon kohteeksi joutuneita kristittyjä. Miltä Irakin

Lue lisää »
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print