Your Cart

Rukousaiheita maailmalta – Pakistan, Kiina, Kolumbia

Pakistanissa imaami on syyttänyt Asia Bibiä siitä, että opiskelijat surmasivat 13. huhtikuuta raa’asti opiskelijatoverinsa Mashal Khanin, jota he syyttivät jumalanpilkasta. Mufti Muhammad Hameef Qureshin mukaan lynkkausta ei olisi tapahtunut, jos Asia olisi jo hirtetty. Asia Bibi on puolestaan pääsiäisenä lähettänyt perheelleen pääsiäistervehdyksen ja rukouksen, jossa hän kirjoittaa: ”Anon sinua, Jeesus, vapauta minut, murra kahleeni, anna sydämeni lentää näiden kaltereiden tuolla puolen.” Rukoile Asia Bibin puolesta ja sen puolesta, että hänen tapauksensa todella tulisi nyt korkeimman oikeuden käsittelyyn ja johtaisi hänen vapautumiseensa. Vetoomuskampanjamme hänen puolestaan on käynnissä, voit osallistua siihen ottamalla yhteyttä toimistoomme: 040 5522 309 tai info(a)vomfinland.fi.
Lähteet: Asia News, SSPX

Kiinassa poliisit tekivät ratsian seurakuntaan eteläisen Kiinan Gugndongin provinssissa torstaina 20. huhtikuuta. He saapuivat Buji-seurakuntaan jumalanpalveluksen ollessa käynnissä sanoen, että seurakunnasta oli valitettu ja kysellen seurakunnan laillisuutta. Kun he kysyivät kuka seurakunnasta vastaa, Zhang Rongxian, pastori Zhang Fein vaimo, otti vastuun. Hänet pidätettiin ja häntä kuulusteltiin 15 tunnin ajan. Pidätyksen aikana hänestä otettiin verikoe ja sormenjäljet. Poliisit kielsivät seurakuntaa enää kokoontumasta. Paikallisten kristittyjen mukaan viranomaiset ovat alkaneet käydä alueen seurakunnissa, sillä verukkeella. että he tutkivat paloturvallisuutta. ”Vähän aikaa sitten poliisit tulivat tarkastamaan sammutuslaitteemme ja totesivat ne riittämättömiksi. Kysyimme, mitä tehdä, ja he käskivät ostaa palosammuttimia, joten ostimme niitä. Nyt he käyvät jatkuvasti tekemässä tarkastuksia ja ovat alkaneet painostaa vuokranantajaamme häätämään meidät”, kertoo Zhang Fei.
Lähde: China Aid

Kolumbian joulukampanjamme Puhdas vesi – Puhdas sanoma -videolla esiintyneellä Marylla on hyvää kerrottavaa. Videolla kerrottiin näin: ”Mary asuu alueella, jossa huumelaboratoriot saastuttavat veden kemikaaleilla. Hän käyttää siirrettävää vedenpuhdistinta tarjotakseen turvallista juomavettä perheelleen, seurakunnalleen ja pienelle läheiselle koululle. Hänen naapurinsa, joista suurin osa kasvattaa kokaiinia, tulevat hänen luokseen turvallista juomavettä hakemaan. Mary sanoo unelmansa olevan vastata pahaan hyvällä.” Nyt tuo unelma on alkanut kantaa tulosta; kumppanimme Kolumbiasta raportoivat, että kyläläiset ovat nyt alkaneet poistaa kokapensaita ja korvata ne kahvipensailla ja maniokilla. ”Olemme hyvin varmoja, että se johtuu siitä, mitä Jumala tekee Caucassa”, Kolumbiasta kerrotaan.

Pdf-versio tästä klikkaamalla.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print