Your Cart

Nigerialainen tyttö pakeni sieppaajiltaan

Viisitoistavuotias Sadiya Amos siepattiin tammikuussa Kadunan osavaltion pohjoisosassa. Nyt hänen kerrotaan päässeen pakoon ja palanneen perheensä luo.

Sadiya naitettiin yhdelle sieppaajistaan. Kotiin päästyään Sadiya kertoo, että häntä pidettiin pienessä huoneessa, jonka ulkopuolella oli vartijat. Hänet yritettiin pakottaa kääntymään islamiin, jota hänelle opetettiin.

Eräänä päivänä sieppaajat nukahtivat ja olivat myös vahingossa jättäneet oven lukitsematta. Sen huomattuaan Sadiya pakeni ja palasi perheensä tykö.

Pian sieppauksen jälkeen Sadiyan isä, Amos, oli kutsuttu sharia-oikeuden eteen, jossa hänelle kerrottiin tyttären kääntyneen islamiin ja olevan naimisissa sieppaajansa kanssa.

Perhe iloitsee kotiin palanneesta tyttärestään, joka sanoo yhä olevansa kristitty. Valitettavasti Nigeriassa on monia nuoria tyttöjä, jotka eivät ole yhtä onnekkaita kuin Sadiya, eivätkä koskaan pääse pakoon. Rukoilethan Nigerian nuorten naisten puolesta, jotka kohtaavat tämänkaltaista vainoa.

Lähteet: HACFO/Christian Solidarity Worldwide

Kiitos Jeesus Sadiyan uskon kestävyydestä ja siitä, että autoit häntä pakenemaan sieppaajiltaan. Herra, me rukoilemme Sinun veresi suojaa kaikille Nigerian kristityille, erityisesti nuorille naisille, jotta he välttyisivät Sadiyan kohtalolta ja kestävyyttä kaikessa vainossa, painostuksissa ja ahdistuksissa.

Pdf-koosteen voit ladata tästä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print