Your Cart

Lahjoitetaan joulun siunaus lapsille!

Pakistanilaisia lapsia viime joulun lahjapakkauksiaan tutkimassa.

Sodan, nälän, vainon ja muiden katastrofien kohdatessa lapset kärsivät paljon, mutta jäävät usein unohduksiin. Annetaan heille tänä jouluna lahja!

Viime jouluna Marttyyrien Äänen avustuskampanja kohdistui vainottujen perheiden lapsille. He iloitsivat saamistaan lahjoista, ja jatkamme siunauksen levittämistä tänäkin vuonna.

Nigeriassa ääriryhmät tekevät hyökkäyksiä kristittyjen kyliin ja hengissä selvinneet päätyvät usein pakolaisleireille. Sieltä löytyy väliaikainen turva, mutta ruokaa ja tekemistä on vähän, ja lasten on vaikeaa käydä koulua.

Pakistanin kristityt kärsivät äärimuslimien terroriteoista. Kirkkoja ja koteja on tuhottu, Raamattuja poltettu, kristittyjä on pahoinpidelty ja jopa tapettu. Viimeksi näin tapahtui elokuussa Jaranwalan kaupungissa.

Tämän vuoden joulukampanja kohdistuu Nigeriaan ja Pakistaniin. Marttyyrien Äänen yhteistyökumppanit vievät hyödyllisiä tavaroita sisältävät koulureput suoraan vainoa kohdanneiden perheiden lapsille. Lahjoitetaan heille iloa!

Yhdelle lapselle 20 euroa maksava joululahja sisältää:

  • Koululaukun
  • Lastenraamatun
  • Koulutarvikkeita
  • Vaatteen (esim. pusero)
  • Mukavan lelun
  • Karkkipussin

Siirry kampanjasivulle tästä.

Pakistan – Ammuttuina, uhattuina, serkukset viimein turvassa!

Vuosi sitten tietoomme tuli kaksi uskovaa pakistanilaisserkusta, Rajesh ja Nakaash. Kun kuulimme heistä, he olivat jo maanneet eräässä kristillisessä sairaalassa toipumassa ampumavammoistaan useiden kuukausien ajan. Maksoimme heidän hoitonsa sairaalassa ja

VOM Siskot – Vainottuja leskiä auttamassa Nigeriassa

Jaakobin kirjeessä sanotaan: ”Puhdas ja tahraton jumalanpalvelus Jumalan ja Isän silmissä on käydä katsomassa orpoja ja leskiä heidän ahdistuksessaan.” Tämä on myös Marttyyrien Äänen työn yksi kulmakivistä. Haluamme auttaa vainon

Pelkoa ja surua Nigeriassa

Nigerian Kadunan osavaltiossa Justina ja hänen kaksivuotias poikansa surevat fulani-militanttien surmaamaa rakastaan. Helmikuisena aamuna Justinan aviomies, Nehemia, ja yksi hänen ystävistään kipusivat moottoripyörän selkään ja ajoivat läheiseen kylään kertomatta Justinalle,

”Vaino ajoi perheen pois kotimaastaan” – Radio Patmos

Hanook päätyi Pakistanissa syytetyksi jumalanpilkasta ja hän joutui perheineen hengenvaaraan. Perhe pakeni Thaimaahan, missä he joutuivat toisenlaisten vaikeuksien eteen. Tässä ohjelmassa toiminnanjohtaja Hannu Lahtinen haastattelee Hanookia ja hänen vaimoaan Rubinaa.

”Arkielämää jatkuvan vaaran keskellä”- Radio Patmos

Marttyyrien Äänen yhteistyökumppani Alex vieraili Keski-Nigeriassa kylissä, joihin fulanimuslimit ovat tehneet tuhoisia iskuja. Tässä ohjelmassa hän haastattelee Gashishin alueen kristityn kylän johtajaa, joka kertoo, minkälaista tällä vaarallisella seudulla on elää.

”Viha kristittyjä kohtaan syttyi Jaranwalassa” – Radio Dei

Jaranwalan kaupunki sijaitsee Pakistanin koillisosissa. Suurin osa kaupungin väestä on muslimeja. Kristityt ovat väheksyttyä vähemmistöä, joka elää hiljaisesti islamin varjossa.  Elokuussa vuonna 2023 raivostunut joukko muslimimiehiä hyökkäsi kristittyjen asuinkortteleihin, tuhosi

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print