Your Cart

Jerusalemin Raamattukauppa auttaa sodan keskellä!

Marttyyrien Ääni tukee Jerusalemissa sijaitsevaa Raamattukauppaa ja sen johtajaa Victoria raamatunkäännöstyössä nykyhepreaksi sekä oikeustaistelussa Raamattukaupan olemassaolon puolesta.

Tällä hetkellä Raamattukaupassa eletään kiireistä aikaa. Sotien ja kriisien koittaessa uskovilla on hyvä hetki osoittaa rakkautta ja kertoa uskostaan. Niin tekee nyt myös Victor. Hän kertoo: ”Autamme ihmisiä, joilla ei ole mitään lämpimiä vaatteita, sillä kylmä ja sateet ovat tulleet. Jaoimme heille lämpimät sukat ja neulepaidat.”

”Tämä mies oli niin kiitollinen! Jaoin uskoni hänen kanssaan. Hän on isokokoinen, eikä hän löytänyt kokoonsa sopivaa collegepaitaa, eikä hänellä ollut lämpimiä vaatteita. Menin takaisin kauppaan ja hain hänelle collegepaidan ja -housut. Hänellä ei ollut sanoja kiittää minua. Se avasi hänen sydämensä kertomaan elämästään ja suuren rabbin perinnöstä, ja minä jaoin uskoni Kristukseen, suurimpaan Rabbiin.”

”Kuvassa oleva vasemmanpuoleinen sotilas on uskovainen ja tässä yksikössä on muitakin uskovia. Muut sotilaat kysyivät, miksi me autamme ja se antoi meille mahdollisuuden kertoa uskostamme Kristukseen. Sitten rukoilimme uskovien sotilaiden kanssa muiden sotilaiden ollessa paikalla. Se oli hieno todistus.”

”Rukoillaan rauhaa Israeliin, ja että uskovat Israelissa ja Gazassa voisivat olla valona ympärilleen tällä pimeällä hetkellä.”

Kristittyjen häirintä yleistyy Israelissa

Israelissa kristittyjen häirintä yleistyy

Israelissa kristityt pyytävät esirukousta kansallismielisten äärijuutalaisten vastustuksen kasvaessa. Kaksi viikkoa sitten Israelin presidentti Herzog kertoi hyökkäysten kristittyjä vastaan olevan kasvussa Israelissa. Hän nimitti tekoja ”pahoiksi” ja ”häpeällisiksi” ja lupasi ”tehdä

Lue lisää »

Israelissa uskovilla vaikea kesäkuu

Israelissa kristityt ja messiaaniset juutalaiset kohtasivat kesäkuussa paljon häirintää äärioikeistolaisilta ortodoksijuutalaisilta. Israelin nykyisen hallinnon myötä ”olemme ehdottomasti nähneet hyökkäysten lisääntyvän”, eräs messiaaninen juutalainen johtaja kertoo. Kaksi kuukautta sitten Israelin messiaanisten

Lue lisää »
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print