Your Cart

Israel: Jerusalemin Raamattukauppa ahdingossa

Raamattukauppa Jerusalemin Jaffa-kadulla.

Viime vuoden toiseksi viimeisessä Marttyyrien Ääni -lehdessä kerroimme Jerusalemissa sijaitsevasta Israelin raamattuseuran Raamattukaupasta, jota Marttyyrien Ääni tukee.

Lehdessä kerroimme Raamattukauppaa kohtaan tulleesta vastustuksesta, jossa heitä syytettiin lähetystyöntekijöiksi.

Raamattukaupan johtajan Victor Kalisherin tytär sai yöllä puhelun, jossa uhattiin polttaa Raamattukauppa. Työntekijöitä on myös uhattu jopa tappaa.

Syy oli se, että heillä on verkkosivut, joilta löytyvät myös yhteystiedot ja verkkokauppa. Näin ihmiset tiesivät tulla kauppaan tai tilata hengellistä materiaalia. Tämän työn kautta moni on löytänyt Jeesus Messiaan elämäänsä.

Asia meni oikeuteen ja Marttyyrien Ääni auttoi oikeudenkäyntikuluissa. Saimme juuri tietoa heidän tilanteestaan.

Henkilö, joka heidät haastoi oikeuteen, ei ole valmis eikä halukas sopuun, vaan jatkaa uhkauksiaan. Hänen päämääränsä on tuhota kaupan toiminta ja viedä heiltä mahdollisimman paljon rahaa tämän prosessin kautta. 

Tällä hetkellä he odottavat uutta sovittelukokousta. Rukoillaan, että Jumala saisi koskettaa tämän henkilön sisintä, joka vihaa lähetystyöntekijöitä ja kristinuskoa Israelissa. Hän totesi Victorille, että ”sinun kaltaisesi ihmiset pitäisi potkia ulos maasta”.

Tämä asia ei siis ole vielä päätöksessä ja pyydämmekin, että rukoilisitte Raamattukaupan, sen johtajan Victorin ja hänen perheensä, kuin myös koko henkilökunnan puolesta, että asiaan tulisi Jumalan tahdon mukainen päätös mahdollisimman pian.

Raamattukauppa sijaitsee Jerusalemin keskustassa vilkasliikenteisellä Jaffa-kadulla, jossa käy paljon myös uskonnollisia juutalaisia. He haluavat keskustella ja ostaa hengellistä kirjallisuutta kaupasta. Juutalaisille Uusi testamentti on kielletty ja vaarallinen kirja. Siksi juuri tähän kauppaan kohdistuu niin paljon vastustusta, jopa vainoa.

Huhtikuun Marttyyrien Äänen ”Yksi uusi ihminen” -lukijamatkallamme vierailemme raamattuseuran Raamattukaupassa ja kuulemme tilanteesta lisää.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print