Your Cart

Israel: Etiopianjuutalaisen messiaanisen seurakunnan kuulumisia

Raamatun opetusta seurakunnassa.

Marttyyrien Ääni on mukana auttamassa ja tukemassa etiopianjuutalaista messiaanista seurakuntaa Haifassa. Saimme juuri heidän tuoreita, kiitollisia terveisiään siitä, miten Jumala on heitä auttanut. He ovat saaneet muun muassa lisää tilaa seurakuntarakennuksen yhteyteen.

Yhteyshenkilömme kirjoittaa:

”Olemme niin kiitollisia kaikista Jumalan antamista siunauksista vuonna 2022, että juhlimme yhdessä kiitosjuhlaa. Meillä oli suuri jumalanpalvelus, jossa oli näytelmä nuorilta, rukousaikaa lasten sekä kaikkien puolesta.

’Sillä missä on aarteesi, siellä on myös sydämesi’ Matt.6:21. Uskomme, että Jumala on antanut meille tällaisen viestin tätä alkanutta vuotta varten ja olemme siitä niin kiitollisia.

Seurakunnan nuorissa on mahtava potentiaali. He kokoontuvat yhdessä ja heidän viestinsä on, että mitä tahansa kohtaamme elämässämme, Jeesus ei koskaan petä eikä jätä. Teemme välillä elämässä vääriä päätöksiä, mutta Jumala armossaan auttaa meitä palaamaan luokseen.

Seurakunta auttaa tarpeessa olevia, vähävaraisia perheitä.

Aiemmin käytimme keittiötä ja toista rukoustilaa perhetukiohjelmaamme, avustusten jakoon. Siitä aiheutui ohjelmien välistä ristiriitaa, koska tila ei riittänyt sekä tarjoilulle että varastoinnille. Lisäksi iäkkäiden avustusta saavien perheitten saapuminen paikalle oli vaikeaa.

Jumalan avulla olemme tänä vuonna löytäneet uudet tilat. Ne ovat nykyisessä rakennuksessamme, ja olemme erittäin innoissamme voidessamme jatkaa tätä matkaa uudessa paikassa ja uudella motivaatiolla. Voimme tavoittaa paljon enemmän ihmisiä ja avustustoiminnalta vapautuneet tilat pääsevät muiden toimintojen käyttöön.”

Muistetaan tätä seurakuntaa! Se on tätä nykyä suurennuslasin alla: heitä tarkkaillaan ja jotkut jopa ilmiantavat uskovia.

Israel: Jerusalemin Raamattukauppa ahdingossa

Viime vuoden toiseksi viimeisessä Marttyyrien Ääni -lehdessä kerroimme Jerusalemissa sijaitsevasta Israelin raamattuseuran Raamattukaupasta, jota Marttyyrien Ääni tukee. Lehdessä kerroimme Raamattukauppaa kohtaan tulleesta vastustuksesta, jossa heitä syytettiin lähetystyöntekijöiksi. Raamattukaupan johtajan Victor

Lue lisää »

Messiaaniset uskovat häirinnän kohteina Israelissa

Erittäin tiukkaa uskonnollisten juutalaisten suuntausta edustava ryhmä, Gur Hasidim, häiriköi messiaanisia juutalaisia Aradissa, Negevin autiomaan koillisosassa. Äskettäin messiaanisen juutalaisperheen kodin edustalla olevaan kiveykseen kirjoitettiin, että ”messiaaniset uskovat ovat katastrofi juutalaiselle

Lue lisää »
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print