Your Cart

Afganistanin pakenevat kristityt tarvitsevat meitä!

Afganistanin kristityt pakenevat, ja siihen he tarvitsevat meidän apuamme. Suomen Marttyyrien Ääni on jo voinut lähettää apua erästä väylää pitkin, ja toinenkin on avautunut. Näistä kerromme tässä lisää.

Apua lähetetty

Olemme lähettäneet erään yhteistyökumppanin kautta 30.000 euroa afgaaniuskovien tueksi ja varat ovat jo päässeet perille.

Näin yhteistyökumppanimme kertoo:

”Kiitos anteliaasta lahjastanne, jonka saimme eilen afgaaniveljiemme ja -siskojemme tueksi, sekä heidän auttamisekseen, joiden henget ovat vaarassa.

Olemme päivittäin yhteydessä paikallisten veljiemme ja siskojemme kanssa, joiden elämä on hyvin haasteellista. Saamme joka päivä yhä useampia viestejä siitä, kuinka Taliban tunkeutuu koteihin ja pidättää ihmisiä.

Saimme juuri tiedon eräältä paikalliselta veljeltä, että hänen vävynsä joutui Talibanin pidättämäksi.

Teemme kovasti töitä saadaksemme heidät pois maasta, mutta se on kallista.

Rukoilemme, että tulevalla viikolla saisimme useampia perheitä pois maasta. Meillä on yhteyksiä (toisissa maissa) paikallisiin seurakuntiin, jotka ovat valmiita auttamaan. Vuokraamme heille asuntoja ja tuemme heidän elinkustannuksissaan.

Arvostamme rukouksianne rakkaiden ystäviemme puolesta!”

Toinenkin väylä auki

Eri maiden Marttyyrien Ääni -toimistot tekevät usein yhteistyötä toistensa kanssa, ja nyt olemme päättäneet yhteistyöstä Australian Marttyyrien Äänen kanssa afgaanikristittyjen tukemiseksi.

Australiasta kerrotaan:

”Elokuun 31. päivää edeltävinä päivinä oli liian varhaista arvioida, mitkä Afganistaniin jäävien kristittyjen tarpeet tulisivat olemaan. Piilossa olevien kristittyjen löytäminen on vaikeaa.

Jotkut kristityt onnistuivat pakenemaan naapurimaihin. Osaa heistä autoimme pakoon. Afganistaniin jääneet ovat nyt huomiomme keskipisteessä.

Kokeneelle tuon alueen työntekijällemme on nyt annettu tehtäväksi etsiä näitä kristittyjä. Viimeisimpien tietojemme mukaan monet ovat paenneet Pohjois-Afganistanin vuorille. Yhteyden saaminen heihin on ollut vaikeaa. Siitä huolimatta, olemme löytäneet yli 100 afgaanikristittyä, jotka tarvitsevat apuamme.

Heillä on huutava pula perustarpeista, kuten ruoasta ja vedestä. Tämän lisäksi meidän on löydettävä heille Afganistanista turvallinen paikka, jonne he voivat mennä perheineen. Siellä me autamme heitä hankkimaan elantonsa.

Autamme heitä myös perustamaan uusia kotiseurakuntia ja tarjoamme työkaluja heidän työhönsä. Turvatalot kaikista vakavimmassa vaarassa oleville ovat myös yksi osa työtämme.”

Näiden kahden väylän lisäksi tutkimme myös muita mahdollisuuksia olla tukemassa Afganistanin kristittyjä. Rukoile viisautta kaikille Afganistanissa nyt työtä tekeville, ja Jumalan käden suojaa Afganistanissa piileskeleville kristityille!

Afganistaniin suuntautuvaa työtämme voit tukea viitteellä 871 446.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print