Your Cart

Afganistan – Mitä maanalaiselle seurakunnalle tapahtuu nyt?

Marttyyrien Ääni ry:n brittiläinen sisarjärjestö Release International varoittaa kristittyihin kohdistuvien hyökkäysten kasvavan Afganistanissa Talebanien noustua valtaan. Jo valmiiksi järkyttävää vainoa kohdanneen maanalaisen seurakunnan jäsenet ovat tämänhetkisestä tilanteesta kauhuissaan. ”Veljemme ja sisaremme kertovat meille, kuinka paljon he pelkäävät”, kontaktihenkilö maan sisältä paljastaa.
 
Afganistanin valtauksen yhteydessä Taleban on esiintynyt viimepäivinä maltillisesti. On kuitenkin syytä muistaa järjestön ääri-islamilainen ideologia ja raakuus, joka kohdistuu myös siviileihin. Vain noin kolme kuukautta sitten, toukokuussa 2021, Taleban pommitti Sayed Ul-Shuhadan yläkoulua Kabulissa tappaen ainakin 85 ihmistä, pääasiassa koulutyttöjä. Viimevuonna Taleban hyökkäsi neuvolaan tappaen naisia, lapsia ja myös vauvoja.
 
Elämme todennäköisesti päiviä, jotka pitkälti muokkaavat Afganistanin tulevaisuutta. On tärkeä muistaa rukouksin maan vainottuja kristittyjä sekä niitä, jotka tänään toimivat vainoajina.
 
Lähteet: Release International (releaseinternational.org)- News – Taliban in Kabul
 
Tule mukaan rukoilemaan Afganistanin puolesta ti 17.8. klo 18  Marttyyrien Äänen ”Vartti Vainotuille”- rukoushetkeen. Suorana tulevaan rukoushetkeen osallistut Facebookin tai Youtuben kautta.
 
 
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print