Your Cart

Vuodenvaihteen terveisiä Israelista

Pastori Zachariah johtaa hanukka-kynttilöiden sytytystä Retzon Ha El -seurakunnassa.

Haifassa tukemamme messiaaninen etiopianjuutalaisten seurakunta on lähettänyt vuodenvaihteen terveiset.

”Kiitos yhteistyöstä Retzon Ha El -seurakuntamme kanssa tänä vuonna. Jumala on pitänyt ihmeellisesti huolta tästä pienestä laumastaan Haifan keskustassa. Toivotamme teille kaikille hyviä juhlapyhiä”, kirjoittaa seurakuntaa johtava pastori Zachariah.

Hän jatkaa: ”Hän on armollisesti johdattanut kasvavan joukon nuoria aikuisia sapatin jumalanpalveluksiimme ja kahvilaamme. Opetamme heitä ja varustamme heitä tekemään hyviä päätöksiä elämälleen. Autamme heitä, joilla on ongelmia elämänsä hallinnassa. Jotkut tarvitsevat vapautumista ja toipumista riippuvuuksista, jotkut rikkonaisista perhesuhteista. Jumala on uskollinen ja suorittaa valmiiksi käynnistämänsä työn.

Humanitaarinen apu on jatkunut koko pandemian läpi. Kiitos Jumalalla, kukaan yhteisöstämme ei ole menehtynyt virukseen, vaikka melko monet ovat sen saaneet.

Jouluaattona muistimme Operaatio Salomonia, josta tuli 30 vuotta toukokuussa. Vuoden 1991 toukokuun 24. ja 25. päivinä 14.325 etiopianjuutalaista kuljetettiin 35 lennolla Israeliin 36 tunnin aikana. Kaksi vauvaa syntyi lennoilla. Seurakuntamme juhli tuota erityistä tapahtumaa ylistysten ja kiitosten kanssa. Monet seurakuntalaisistamme saapuivat Israeliin Operaatio Salomonin mukana.

Jeesuksessa Messiaassa teidän,

Pastori Zachariah”

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print