Your Cart

VOM Siskot – Suostutko rakastamaan vainoojiasi?

”Amber” työskenteli Tiibetissä peräti 15 vuotta, vaikka maa on suljettu ulkomaalaisilta. Hän oli saanut sydämelleen erityisesti alueen paimentolaiset, nomadit. Tarvittiin vuosien pyyteetöntä välittämistä, rakkauden osoitusta, ja ystävyyttä, ennen kuin nomadien silmät avautuivat näkemään, kuka Jeesus on ja minkälaista Hänen rakkautensa heitä kohtaan todella on.

Läpimurron tapahduttua nomadien kohdalla Amberin elämä muuttui. Hänen ovelleen tulivat poliisit. Hänet vietiin poliisiasemalle kuin rikollinen. Painostus alkoi heti ensimmäisenä pidätyspäivänä, kun hän oli lukittuna viiden poliisin kanssa kuulusteluhuoneeseen. Häntä painostettiin tunnustamaan asioita, joita hän ei ollut koskaan tehnyt, ja hänen olisi pitänyt kirjoittaa ne omalla käsialallaan pöydällä olevalle paperille. Syytteet olivat tekaistuja.

Amber oli kauhuissaan, mutta hän turvautui Jeesukseen. Hänellä ei ollut ketään muuta. Kun voimakas hiillostus ei auttanut, poliisit kävivät koko ajan raaemmiksi ja julmemmiksi Amberia kohtaan. Järkyttävän paineen alla Jeesus kohtasi Amberin tavalla, jota hän ei ollut koskaan ennen kokenut. ”Se olen minä, jota he vainoavat. Suostutko rakastamaan heitä, jotka vainoavat tällä tavalla?”

Samaan aikaan Amberin äiti rukoili tuhansien kilometrien päässä tyttärensä puolesta. Hän näki tilanteen, jossa tytär oli, ja Jumala puhui hänelle hämmästyttäviä asioita. Kuuntele Amberin kaksiosainen haastattelu tästä linkistä ohjelma-arkistostamme ja tule rohkaistuksi Jumalan läheisyydestä vainon keskellä ja Hänen ihmeellisestä avustaan! Ohjelman ensimmäinen osa on nimeltään Läpimurto nomadien parissa vihastutti viranomaiset ja toinen osa Isä, anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä he tekevät

Tule mukaan rukoilemaan VOM Siskot aiheen äärelle Vartti vainotuille -rukoushetkeen tiistaina 28.9. klo 18. Rukouslähetys näkyy Marttyyrien Äänen Facebook sivuilla ja YouTube-kanavallamme. Rukoilemme erityisesti uskonsa tähden vangittujen naisten puolesta sekä heidän vainoajiensa puolesta.

Lataa pdf tästä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print