Your Cart

VOM Siskot – Perhe kääntyi Mominaa vastaan

Momina on 27-vuotias lastentarhanopettaja Etiopiasta. Hän oli rakastettu muslimiperheensä parissa. Hän piti Koraania suuressa arvossa ja noudatti kaikessa islamilaisen uskon mukaisia tapoja ja sääntöjä.

Eräänä yönä hän näki unen, jossa ystävällinen, lempeä mies puhutteli häntä ja sanoi valinneensa hänet. Sama toistui kolme kertaa.

Kun hän kertoi unesta äidilleen ja isoäidilleen, he raivostuivat. Ystäväkään ei halunnut pohtia unien tarkoitusta sen enempää. Unet vaivasivat kuitenkin Mominaa ja hän puhui niistä kristitylle pastorille. ”Onnea, tyttöseni”, hän sanoi. ”Se mies, joka sanoi valinneensa sinut, on Jeesus. Tervetuloa kristinuskoon!”  Momina otti iloiten Jeesuksen Kristuksen vastaan ja tuli uskoon.

Kun Mominan perhe sai kuulla tapahtuneesta, heidän vihansa nousi. Mominaa pahoinpideltiin monin tavoin, ja hänen oli paettava. ”Olin heille kuin likaa ja roskaa”, hän kertoo kyynelehtien.

Perheen viha on ottanut koville. Sisäinen eheytyminen raskaista kokemuksista on yhä kesken ja Momina tarvitsee paljon tukea ja rukouksia pystyäkseen jatkamaan elämää.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print