Your Cart

VOM Siskot – Jumala käyttää särkyneitä

Kanadalainen Vanessa tulee rikkinäisestä kodista. Kristillisellä lastenleirillä hän antoi elämänsä Jeesukselle jo pikkutyttönä. Heti uskoon tultuaan hän sai kokea rukouksen valtavan voiman hänen päästyä pakoon väkivaltaista miestä. Vanessa rakastui Herraan koko sydämestään.

Hän alkoi seurustelemaan miehen kanssa, jonka perhe perusti Kanadaan Marttyyrien Ääni -järjestön. Richard Wurmbrand vieraili usein heidän kodissaan.

Naimisiin mentyään Vanessa ja hänen miehensä Floyd eivät olisi halunneet olla osa palvelutyötä vainottujen parissa, koska kokivat sen kovin raskaaksi. Jumala kuitenkin johdatti toisin, ja nykyisin molemmat palvelevat Kanadan Marttyyrien Äänessä.

Voimakkaimman kokemuksen rukouksen voimasta Vanessa sai kokea itkiessään sairasvuoteellaan ankarien kipujen keskellä. Samaan aikaan hänen miehensä oli Myanmarissa palvelemassa vainottua seurakuntaa ja oli tuskissaan vaimonsa puolesta.

80 pastoria alkoi rukoilla herkeämättä Vanessan paranemisen puolesta, ja ne rukoukset kuultiin. Tänä päivänä Vanessa sanoo: ”Jumala käyttää särkyneitä ja hauraita ihmisiä, koska se on kaikki mitä hänellä on. Me olemme kaikki särkyneitä, haavoittuneita ja syntisiä. Jumala kuulee rukouksemme ja vastaa meille.”

Lataa pdf tästä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print