Your Cart

VOM Siskot – ”Jeesus, anna äidin tulla kotiin!”

Joka vuosi poliisit kutsuivat päiväkodin johtajana työskennelleen Esterin tapaamiseen, jossa he varoittivat tätä puhumasta kristinuskosta johtamassaan kristillisessä päiväkodissa. Helmikuussa vuonna 2014 hänet lopulta pidätettiin kuuden poliisin voimin ja tuomittiin kahdeksi vuodeksi vankilaan. Pariskunta arvelee nyt, että viranomaiset halusivat rangaista heitä kotiseurakuntatyöstään. “Koska mieheni ei ollut palkkatyössä, he eivät keksineet, mistä tuomita hänet, joten he valitsivat minut”, Ester arvelee.

Päivät vankilassa olivat pitkiä, ruoka oli huonoa. Esterin oli peseydyttävä kylmällä vedellä, myös talvisin. Hän teki töitä kahdeksan tuntia päivässä. Jos hän ei saavuttanut työtavoitettaan, hänen oli tehtävä töitä pidempään. Ester sijoitettiin huumekauppiaiden ja murhaajien joukkoon. Hänelle se oli kuitenkin tilaisuus kertoa heille evankeliumia. Hän siunasi heitä ja pesi jopa heidän jalkansa. Se avasi monen paatuneen rikollisen sydämen.

Kun Ester pidätettiin, hän ajatteli äitinä ensimmäiseksi kahta pientä poikaansa, ja mitä heille tapahtuu. He olivat niin pieniä, etteivät ymmärtäisi miksi äiti on poissa. Esterin mies hoiti yksin heidän lapsiaan vaimon ollessa vankilassa. Lapset rukoilivat joka ilta: ”Jeesus, anna äidin tulla kotiin!” Äidin vankilassaolo olikin traumaattista aikaa pienille lapsille.

Seurakunnan rukousrinki rukoili lakkaamatta koko perheen puolesta. Ester sai eri puolilta maailmaa lukuisia rohkaisukortteja vankilaan, jotka lohduttivat häntä. Useat suomalaiset uskovat rukoilivat myös Esterin puolesta ja kirjoittivat hänelle, sillä hän oli Marttyyrien Äänen vankilistalla.

Vaikeuksista huolimatta Jumala käytti Esteriä tavoittaakseen niitä ihmisiä, jotka eivät muuten kuulisi Kristuksesta. Kun Ester vapautui vankilasta vuonna 2016, perhe pääsi muuttamaan pois maasta. Kuuntele Esteristä tehty haastattelu ohjelma-arkistostamme. Tule mukaan rukoilemaan Vartti vainotuille -rukoushetkeen uskonsa tähden vangittujen puolesta.

Lataa pdf-tiedosto tästä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print