Shopping Cart

Ukraina – Nyt!

Ukrainalaiset sodan jaloissa – autetaan heitä nyt!

Venäjän hyökkäys Ukrainaan on ajanut miljoonittain ukrainalaisia pakoon. Heitä saapuu joukoittain naapurimaihin, kuten Puolaan ja Moldovaan. 

Marttyyrien Ääni tukee Venäjän hyökkäyksen tähden kärsiviä ukrainalaiskristittyjä. Avustustyötä koordinoi sisarjärjestömme Puolan Marttyyrien Ääni paikallisten seurakuntien kautta.

Näin autamme:

 1. Ukrainan kristittyjä, jotka ovat yhä kotimaassaan.
 2. Ukrainalaisia kristittyjä perheitä, jotka ovat paenneet Puolaan ja Moldovaan.
 3. Kaikkia Puolassa ja Moldovassa olevia ukrainalaispakolaisia, jotka kääntyvät puoleemme apua pyytäen. Tämän teemme Jumalan rakkauden osoituksena, Galatalaiskirjeen 6:10 mukaisesti.
 4. Kristillisiä seurakuntia, järjestöjä, sekä yksilökristittyjä Puolassa ja Moldovassa, jotka majoittavat ukrainalaisia pakolaisia.

Varoja ohjataan majapaikkojen ylläpitoon, ruokaan, hygieniatarvikkeisiin, huopiin sekä bensiiniin pakolaisten kuljetuksia varten. Olemme hankkineet myös pesukoneita ja kuivureita seurakunnille, jotta pyykkihuoltoa voidaan tehdä.

"Kun meillä vielä on aikaa, meidän on siis tehtävä hyvää kaikille, mutta varsinkin niille, joita usko yhdistää meihin."

Gal. 6:10

Viimeisimpiä uutisia Ukrainasta ja avustustyöstä

Venäjän tunkeutuminen Ukrainaan ei ole ainoastaan poliittinen ja sotilaallinen hyökkäys – se on myös hengellinen taistelu. Jos Venäjä saa vallan, se tulee ahdistamaan Ukrainan 700.000-jäsenistä evankelisten kristittyjen joukkoa, jolla tähän mennessä on Ukrainassa ollut vapaus harjoittaa uskoaan.

Mitä venäläisvalloitus merkitsisi Ukrainan uskoville? Siitä voit lukea lisää alla olevasta palkista klikkaamalla.

Viisi tapaa rukoilla Ukrainan puolesta:

 1. Rukoile Jumalan varjelusta
  Tällä hetkellä tilanne vaihtelee nopeasti. Rukoile Jumalan varjelusta omilleen. Rukoile myös, että ihmiset tuntevat Hänen läsnäolonsa. (Heprealaiskirje 13:5-6) 
 1. Rukoile viisautta
  Rukoile, että Jumala antaa veljillemme ja sisarillemme viisautta heidän arvioidessaan jäädäkö Ukrainaan vai lähteä. (Matteus 10:16)
 1. Rukoile uskovien yhteyttä
  Rukoile, että Jumala auttaa uskovia olemaan yhteydessä toisiinsa ja tuntemaan uskovien yhteyttä. Rukoile, että Jumala muistuttaa heille, etteivät he ole yksin, vaan osa Kristuksen ruumista. (1. Korinttolaiskirje 12:20,26)
 1. Rukoile molempien osapuolten puolesta
  Rukoile konfliktin molempien osapuolten puolesta. Saakoot he nähdä kristittyjen uskon ja rohkeuden.  (Matteus 5:44)
 1. Rukoile rauhaa Ukrainaan
  Rukoile, että ukrainalaiset saavat elää rauhassa ja kenenkään uhkaamatta kotimaassaan. (1. Timoteus 2:2)

Kiitos tuestasi!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print