Your Cart

Ukraina – Nyt!

Ukrainalaiset sodan jaloissa – autetaan heitä nyt!

Marttyyrien Ääni tukee Venäjän hyökkäyksen tähden kärsiviä ukrainalaiskristittyjä. Avustustyötä koordinoi sisarjärjestömme Puolan Marttyyrien Ääni paikallisten seurakuntien kautta.

Sodan alettua apua annettiin Ukrainan ja Puolan rajan tuntumassa toimiville seurakunnille, jotka majoittivat ja avustivat pakolaisia. Nyt avustukset menevät Ukrainan sisälle alueella toimivien kristillisten seurakuntien ja järjestöjen verkoston kautta.

Seurakuntien uhrautuva työ ihmisten auttamiseksi on saanut aikaan myös hengellistä hedelmää. Tuhansia ukrainalaisia on tullut uskoon ja seurakuntiin tulee ihmisiä, jotka eivät ole siellä aiemmin käyneet.  

Venäjän tunkeutuminen Ukrainaan ei ole ainoastaan poliittinen ja sotilaallinen hyökkäys – se on myös hengellinen taistelu. Jos Venäjä saa vallan, se tulee ahdistamaan Ukrainan 700.000-jäsenistä evankelisten kristittyjen joukkoa, jolla tähän mennessä on Ukrainassa ollut vapaus harjoittaa uskoaan.

Apua Ukrainaan MobilePaylla:

30428

Viisi tapaa rukoilla Ukrainan puolesta:

 1. Rukoile Jumalan varjelusta
  Rukoile Jumalan varjelusta omilleen. Rukoile myös, että ihmiset tuntevat Hänen läsnäolonsa. (Heprealaiskirje 13:5-6) 
 1. Rukoile viisautta
  Rukoile, että Jumala antaa veljillemme ja sisarillemme viisautta heidän arvioidessaan jäädäkö Ukrainaan vai lähteä. (Matteus 10:16)
 1. Rukoile uskovien yhteyttä
  Rukoile, että Jumala auttaa uskovia olemaan yhteydessä toisiinsa ja tuntemaan uskovien yhteyttä. Rukoile, että Jumala muistuttaa heille, etteivät he ole yksin, vaan osa Kristuksen ruumista. (1. Korinttolaiskirje 12:20,26)
 1. Rukoile molempien osapuolten puolesta
  Rukoile konfliktin molempien osapuolten puolesta. Saakoot he nähdä kristittyjen uskon ja rohkeuden.  (Matteus 5:44)
 1. Rukoile rauhaa Ukrainaan
  Rukoile, että ukrainalaiset saavat elää rauhassa ja kenenkään uhkaamatta kotimaassaan. (1. Timoteus 2:2)

Kiitos tuestasi!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print