Your Cart

Nuori somaliuskova hakattu pahoin

Rukoillaan, että Yasminin vammat eivät olisi vakavia ja hän toipuisi pian.

Nuori uskova somalinainen on viime yönä hakattu, ja Itä-Afrikan turvakotimme johtaja Ameena pyytää rukoilemaan hänen puolestaan!

Yasmin tuli uskoon Somaliassa. Kun hänen isänsä sai tietää tyttären luopuneen islamista, isä hakkasi häntä pahoin. Sitten hän yritti naittaa tyttärensä muslimimiehelle, jolloin nuori sisaremme lähti pakoon.

Yasmin pakeni toiseen maahan, jossa hän muutti tuttavaperheen luota toiseen. Tässä viimeisimmässä perheessä asuessaan he löysivät Yasminin Raamatun ja alkoivat kysellä siitä. Yasmin joutui tunnustamaan olevansa kristitty, ja lukevansa siksi Raamattua. Hän kysyi, onko se perheelle ongelma. Ja ongelmahan se oli: he alkoivat hakata Yasminia.

”Hän soitti minulle yöllä: ’Auta minua! He aikovat tappaa minut!’”, Ameena kertoo.

Ameena meni Yasminin majapaikan lähistölle varhain tänä aamuna. Hän soitti Yasminille ja pyysi tätä tulemaan ulos, jotta he voisivat paeta. Yasmin tuli, ja he hyppäsivät heti taksiin ja ajoivat sairaalaan.

Yasmin on tuskissaan, erityisesti hänen selkäänsä sattuu. Hänelle tehtyjen testien perusteella hänen toinen munuaisensa on vaurioitunut. Yasmin on tällä hetkellä magneettikuvauksessa, jossa selvitetään hänen saamiensa vammojen laajuutta.

Rukoillaan tämän sisaren puolesta ja varjelusta turvakodillemme ja sitä johtavalle Ameenalle!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print