Your Cart

Messiaaniset uskovat häirinnän kohteina Israelissa

”Israelin kansa elää ikuisesti. Messiaaniset ovat katastrofi juutalaiselle kansalle”, kirjoituksessa kerrotaan.

Erittäin tiukkaa uskonnollisten juutalaisten suuntausta edustava ryhmä, Gur Hasidim, häiriköi messiaanisia juutalaisia Aradissa, Negevin autiomaan koillisosassa.

Äskettäin messiaanisen juutalaisperheen kodin edustalla olevaan kiveykseen kirjoitettiin, että ”messiaaniset uskovat ovat katastrofi juutalaiselle kansalle”. Nuoria Gur Hasidimeja on rohkaistu sylkemään ja herjaamaan ”Yeshuan” nimeä, kun he kohtaavat messiaanisia juutalaisia yleisillä paikoilla.

Gur Hasidim -ryhmän kanssa on ollut ongelmia aiemminkin. Elokuussa 2017 suuri joukko heitä kerääntyi messiaanisen kokoontumispaikan edustalle kiroillen ja herjauksia huudellen. Sen jälkeen he jakoivat esitteitä, joissa oli seurakuntalaisten kuvia.

Gur Hasidimit ovat yrittäneet selvittää messiaanisten uskovien henkilöllisyyksiä partioimalla heidän kotiensa tienoilla ja kirjaamalla ylös messiaanisten kokoontumisiin saapuvien autojen rekisterinumeroita. He ovat myös kerääntyneet messiaanisen kokouspaikan edustalle sapatteina aiheuttamaan häiriötä ja ottaneet kuvia rakennuksen sisällä töitä tehneistä henkilöistä.

Aradin messiaaniset juutalaiset pyytävät rukoilemaan puolestaan:

  • Viisautta ja kärsivällisyyttä kohdata häirintä sopivalla ja rakkaudellisella tavalla.
  • Että Jumala avaisi Gur Hasidimien hengelliset silmät näkemään, kuka heidän kiroamansa Yeshua todella on, ja uskomaan Häneen.

Lähde: Middle East Concern

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print