Your Cart

Lyhyet uutiset: Rukousaiheita maailmalta

Maryam_naghash_zargaran_mohabatnews-4Heinäkuun 5. päivänä nälkälakkoon ryhtynyt iranilainen vankilassa oleva uskova, Maryam, on jatkanut lakkoaan vaatien vapaaksi pääsyä. Vankilan lääkintähenkilöstö on vahvistanut hänen terveydentilansa olevan heikko. Oikeus on nyt käsitellyt Maryamin vaatimuksen päästä vapaaksi, mutta sisäisen turvallisuuden ministeriö vastusti vapauttamista, joten Maryamin anomus hylättiin. Rukoilkaa Maryamin tilanteen puolesta. (Lähde: Middle East Concern)

 

Pastor Youcef Nadarkhani

Aiemmin islamin hylkäämisestä kuolemaan tuomittua, mutta sittemmin vapautettua Yousef Nadarkhania vastaan on nostettu uudet syytteet. Nyt häntä syytetään ”kansallista turvallisuutta vastaan toimimisesta”. Hän on tällä hetkellä vapaana ja hänelle on annettu heinäkuun loppuun asti aikaa koota noin 30.000 euron takuut, tai hänet pidätetään. Rukoilkaa hänen puolestaan, sillä oikeudenkäynti häntä vastaan on joka tapauksessa tulossa myöhemmin. (Lähteet: Middle East Concern, International Christian Concern)

 

Marttyyrien Ääni on jakanut nepalilaisille lapsille ja pastoreille joululahjapakkauksia.

Nepalissa viime vuoden lopulla vihdoin aikaansaatu uusi perustuslaki toisaalta julisti Nepalin olevan sekulaari maa, mutta toisaalta kielsi toiminnan, joka voi johtaa toisen henkilön vaihtamaan uskontoaan. Nyt kahdeksan kristittyä on joutumassa tämän viikon lopulla oikeuteen, koska he olivat jakaneet kristillisessä koulussa järjestetyn traumaterapian yhteydessä lapsille Jeesuksesta kertovia lehtisiä. Rukoilkaa oikeudenkäynnin puolesta, sen lopputulos tulee vaikuttamaan kaikkeen kristilliseen toimintaan Nepalissa jatkossa. (Lähde: World Watch Monitor)

 

 

 

Pdf-versio tästä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print