Your Cart

Kiina: “Pyhäkoulu paketissa” -projekti onnistuneesti päätökseen

Kiinassa toteutettu “Pyhäkoulu paketissa” -kampanja on nyt saatettu tältä erää onnistuneesti päätökseen. Tavoitteena ollut 3000 laatikon jakaminen ylittyi reilusti, eivätkä viranomaiset saaneet takavarikoitua yhtään pakettia.

”Pyhäkoulu paketissa” oli vuoden 2019 joulukampanjamme. Kampanja toteutettiin yhdessä Korean Marttyyrien Äänen kanssa ja hyvän vastaanoton myötä jatkoimme sitä tähän kevääseen saakka.

Kiinan kommunistisen puolueen tavoite on estää evankeliumia saavuttamasta seuraavaa sukupolvea. Uskonnot yritetään muutenkin kitkeä pois nyky-Kiinasta, mutta lapset eivät ole saaneet osallistua virallisiin jumalanpalveluksiin vuosiin eikä heille ole saanut kertoa kristinuskosta. Pyhäkoulutkaan eivät siten olleet sallittuja.

Niinpä ”Pyhäkoulu paketissa” -kampanjan myötä halusimme jakaa Kiinassa pakkauksia, joiden sisällön turvin vanhemmat voisivat itse pitää pyhäkoulun lapsilleen, ja muidenkin lapsille. Projektin myötä kävi ilmi, että pakettien materiaalit olivat myös aikuisilla ahkerassa käytössä. Laatikot sisälsivät erilaisia lahjoja, videosoittimen sekä sim-kortteja, joille oli ladattu opetusmateriaaleja ja videoita.

Koska vuoden alkuperäinen ”Pyhäkoulu paketissa” -kampanja otettiin Kiinan kotiseurakunnissa niin hyvin vastaan, päätimme jatkaa sitä vuosina 2021 ja 2022 ja ulottaa sen alueille, jotka edellisellä kerralla jäivät saavuttamatta. Tavoite oli jakaa 3000 pakettia, mutta tavoite ylitettiin reilusti ja paketteja jaettiin 3812 kappaletta! Tällä kertaa Kiinan viranomaiset eivät onnistuneet takavarikoimaan yhtäkään pakettia.

Kiitos kaikille tätä kampanjaa tukeneille! Seuraavassa kerrotaan joidenkin paketin vastaanottaneiden todistuksia.

Jotkut paketin vastaanottaneet ottivat sydämelleen kääntää ja jakaa materiaalit etnisille vähemmistöille. Yksi näin tehneistä kertoo: ”He sanoivat, että ensimmäistä kertaa he tunsivat, että heidän kiinankieliset veljensä ja sisarensa todella rakastavat heitä, ja he ovat hyvin kiitollisia Jumalalle.”

”Kiitämme Herraa, joka lähetti meille aarteita rakastavien sydänten kautta perheenjäseniltämme Herrassa, niin että voimme helpommin oppia ja vastaanottaa mannaa taivaasta. Saamiamme soittimia ei jaettu ainoastaan oman ryhmämme kesken, vaan niitä annettiin myös syrjäseudun seurakunnalle, joilla ei ole pastoria. Soitinten sisältämien pastorien puheiden ja opetusten kautta opimme paremmin ymmärtämään totuutta ja elämään hurskasta ja pyhää elämää.”

”Tämä on invalidiperhe seurakunnastamme. Tämän nuoren veljen isä on diakoni. Nuori veli erityisesti pitää soittimessaan olevista Raamatun kertomuksista ja runoista. Joka ilta hän pyytää isäänsä soittamaan niitä hänelle, ja sitten hän käy nukkumaan.”

”Olemme nyt jakaneet nämä videot ja audiosoittimet, ja saaneet koskettavia viestejä veljiltä ja sisarilta. Mielestäni on tärkeää kertoa tästä teille ja jäsenille, jotka ovat anteliaasti tarjonneet nämä materiaalit, sekä heille, jotka ovat tehneet niin kovasti töitä tämän työn parissa. Herra muistakoon todistuksenne Hänestä! Ja valmistakoon Herra tien meille kiinalaisille kotiseurakuntien veljille ja siskoille!”

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print