Your Cart

Achamelesh, uskonsa tähden hylätty

Achamelesh lastensa kanssa kodissaan.

Achamelesh on etiopialainen neljän pienen lapsen äiti, josta tuli Kristuksen seuraaja noin kymmenen kuukautta sitten.

Hän oli onnellisesti naimisissa, mutta uskonratkaisunsa jälkeen hänen miehensä jätti heidät ja erosi hänestä. ”Vaikka mieheni hylkäsi ja jätti minut, en koskaan luovu Jeesuksesta, sillä Hän ei koskaan jätä minua eikä hylkää minua. Hän antaa minulle ja lapsilleni tarvitsemamme”, Achamelesh kertoo.

Nyt Achamelesh asuu sähköttömässä savimajassa, jonka mutaisella lattialla hän lapsineen nukkuu. ”Hän elää kurjissa oloissa, hänen kotinsa ei ole ihmisasumukseksi kelvollinen”, yhteyshenkilömme Etiopiassa sanoo.

Achameleshin lapset suomalaisten ystävien valmistamat vaatteet yllään.

Kun toiminnanjohtajamme Hannu Lahtinen vieraili Etiopiassa tänä keväänä, hän vei sinne mukanaan suomalaisten uskovien tekemiä lastenvaatteita. Achameleshin lapset olivat likaisissa ja rikkinäisissä vaatteissa, joten ensi töikseen yhteyshenkilömme antoi heille näitä suomalaisten valmistamia vaatteita.

Achameleshilla on munuaissairaus, jonka vuoksi hän ei kykene päivätyöläiseksi, joten elättää itsensä ja lapsensa keräämällä kaatopaikoilta ja teiden varsilta muovipulloja ja myymällä ne torilla.

”Voitteko auttaa häntä?” yhteyshenkilömme kysyy. Kiitos työmme tukijoiden, kyllä voimme! Mietimme parhaillaan, minkälainen apu hänelle olisi parhainta. Sillä välin, siunataan Achameleshiä ja hänen lapsiaan ja rukoillaan heidän puolestaan.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print