Your Cart

VOM Siskot – Jumala pelasti kuolemantuomiolta

Ester kuuluu indonesialaiseen sunda-heimoon, joka tunnetaan tiukasta sitoutumisesta islamiin. Pienenä hän seurasi ihaillen äitiään, joka rukoili aamuvarhain ja resitoi Koraania. Ester haaveili tulevansa jihadistiksi, joka olisi valmis kuolemaan uskontonsa puolesta. Muutos alkoi, kun Ester joutui muuttamaan kaupunkiin töihin auttaakseen perhettään.

Ester päätyi kotiapulaiseksi kristittyyn perheeseen. Muslimina hän inhosi kristittyjä, mutta esikoisena hänen oli pakko ottaa työ vastaan auttaakseen sisarustensa elättämisessä. Työnantajan kodista hän löysi Raamatun, jota alkoi salaa lukea. Hän halusi löytää todisteita kristinuskon harhasta käännyttääkseen perheen islamiin.

Kävikin päinvastoin, Ester tuli uskoon. Se aiheutti myrskyn Esterin kodissa. Hän sai selkäänsä ja hänen äitinsä poltti tyttärensä Raamatun. Koko yhteisönsä väki kääntyi Esteriä vastaan ja hänet vietiin tuomiolle imaamin eteen. Hänet olisi haluttu karkottaa kotiseudulta, mutta Esterin isä vaati kuolemantuomion täytäntöönpanoa.

Esteriä ei tukenut kukaan, mutta hän kääntyi Jeesuksen Kristuksen puoleen. Hänen tilanteensa oli täysin mahdoton, mutta Jumala avasi ulospääsyn. Ester pääsi pakenemaan ikkunasta valvovien silmien alta.

Jumala johdatti hänet työskentelemään Etelä-Thaimaan malaiji-muslimien pariin. Hän tahtoo antaa kaikkensa palvellakseen Herraa, ja rohkaisee muitakin siihen!

Lataa pdf tästä.

Lisää VOM Siskot -aiheisia artikkeleita ja ohjelmia

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print