Your Cart

VOM Siskot – Naistentyö innostaa naisia Suomessa

Miljoonat naiset eri puolilla maailmaa kärsivät sen tähden, että he ovat tulleet uskoon ja haluavat pysyä uskollisina Jeesukselle Kristukselle. Naisia vangitaan uskonsa tähden tai he saattavat joutua pakkotyöhön. Lukuisia naisia käytetään seksuaalisesti hyväksi, raiskataan ja pakotetaan naimisiin vasten tahtoaan. Uskoon tulleen puoliso saattaa hylätä hänet tai hän voi menettää lapsensa. Ja kaikki sen tähden, että on avannut sydämensä Kristukselle.

 Marttyyrien Äänen VOM Siskot -toiminta yhdistää Suomen kristittyjä naisia ja uskonsa tähden vainottuja naisia eri puolilla maailmaa. Palvelemme ja rohkaisemme vainottuja siskojamme rukouksin ja eri tavoin käytännön töin. Samalla saamme kuulla heidän todistuksiaan ja saamme tulla siunatuiksi heidän rohkeudestaan, uskostaan ja periksi-antamattomuudestaan. Meillä on paljon opittavaa vainotun seurakunnan siskoilta!

Useat naistenryhmät ovat alkaneet rukoilemaan vainottujen puolesta ja tekemään kortteja uskonsa tähden vangituille ja vainotuille. Mikä suomalaisia kristittyjä naisia motivoi? Vilppulasta kotoisin olevaa Sisko Haaparantaa kannustaa Jeesuksen sanat Matteuksen evankeliumissa 25:40. ”Kaiken minkä olette tehneet yhdelle näistä vähimmistä veljistäni, sen te olette tehneet minulle.”

Ilmajokelaiselle Leena Alangolle yhdessä rukoileminen on suuri voimavara, aivan kuin pieniä valoja syttyisi eri puolilla Suomessa. Jumala voi yhdistää nämä valot ja rukoukset voimaksi ja voitoksi. Kuuntele muidenkin naisten mietteitä tästä linkistä: vom-siskot-ohjelmat.

Tule mukaan yhdessä rukoilemaan tiistaina 21.12. klo 18. Sari Palomäen ja Mari Palomäen kanssa vainottujen kristittyjen puolesta. LIVE rukoushetkeä voi seurata Facebookissa tai YouTubessa Marttyyrien Ääni -sivulla. Voit liittyä myös Facebookiin VOM Siskot -ryhmään.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print