Your Cart

Rajat ylittävää uskovien yhteyttä Irakissa

Jumalan siunausta näille neljälle uudelle uskovalle, jotka kastettiin lokakuisessa konferenssissa.

Irakissa toimiva yhteistyökumppanimme Mahmud järjestää säännöllisesti konferensseja, joihin uskovat naapurimaista ja Irakistakin saapuvat saamaan Raamatun opetusta ja viettämään yhteistä aikaa. Monille heistä tämä on ainoa paikka, jossa he voivat olla vapaasti koolla toisten uskovien kanssa. Marttyyrien Ääni tukee näiden kokoontumisten järjestämistä.

Konferenssi järjestettiin jälleen lokakuussa. Mahmud kertoo:

”Jumalan armosta saimme järjestää lokakuussa jälleen konferenssin, jonne tuli 70 uskovaa. Osa heistä tuli viereisistä ankarista islamilaisista maista, ja osa Kurdistanista. Suurin osa heistä on muslimitaustaisia.

Saimme etuoikeuden kastaa neljä uutta uskovaa.

Konferenssi kesti kolme päivää, joiden aikana ylistettiin yhdessä, saatiin Raamatun opetusta, vietettiin yhteistä aikaa, ja lapsillekin oli omaa ohjelmaa. Oli koskettavaa voida rukoilla, rohkaista ja tukea veljiämme ja siskojamme naapurimaista.

On uskomatonta nähdä, miten suuria riskejä he ottavat voidakseen tulla paikalle: he asettavat henkensä alttiiksi niin tehdessään. Me itse olemme tottuneita kristinuskoon, joka ei vaadi lainkaan tai vain vähän vaivannäköä puoleltamme, mutta nämä rakkaat veljet ja siskot kirjaimellisesti vaarantavat henkensä tullakseen tähän konferenssiin.

Rukoilettehan, että voimme jatkaa tätä työtä, antaa opetusta sekä kirjallisuutta ja vastata heidän tarpeisiinsa niin että Jumalan valtakunta saa kasvaa heidän kotikaupungeissaan ja -kylissään.”

Herra siunatkoon Mahmudin järjestämiä konferensseja ja niiden osanottajia!

Artikkeli on julkaistu alun perin Marttyyrien Ääni -lehdessä 6/2022.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print