Your Cart

Marttyyrien Ääni -lehti 6/2023 on ilmestynyt!

11.12.2023

Mitä kuuluu Kiinan ja Pohjois-Korean kristityille? Miten Marttyyrien Ääni avustaa sodassa olevissa Ukrainassa ja Israelissa? Mitä kuuluu etiopialaiselle Kebenelle, joka muutama vuosi sitten hänet tavatessamme oli yhtenään sairaalahoidon tarpeessa?

Miksi kannattaa toimia marttyyrien äänenä, siitä kertoo Marttyyrien Äänen hallituksen jäsen, Christa Tiainen. Toisena kirjoittajavieraana lehdessä on Sari Essayah, joka kertoo muun muassa eduskuntaan perustamastaan uskonnon- ja omantunnonvapauden työryhmästä.

Tällaisia aiheita käsitellään viimeisimmässä Marttyyrien Ääni -lehdessä. Jos et ole vielä ilmaisen lehtemme tilaaja, voit tilata sen nettisivumme kautta, sähköpostitse osoitteesta info@marttyyrienaani.fi tai puhelimitse numerosta 040 5522 309 (ma-pe 9-15). Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Sen voi tilata myös sähköpostiin.

Pohjois-Korea – Uskovat vankileireille teljettyinä

Pohjois-Koreassa kaikkia kristityiksi paljastuvia, kristinuskoa tai Raamattua kohtaan kiinnostusta osoittaneita, pidetään valtion vihollisina. Tällä hetkellä noin 30 000 kristityn arvioidaan olevan vangittuna Pohjois-Koreassa, epäinhimillisissä oloissa kärsien. Diakoni Jang ja Kyung

Lue lisää »
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print