Your Cart

Marttyyrien Ääni -lehti 3/2023

Uusin Marttyyrien Ääni -lehti vie meidät Israeliin, jonne keväällä järjestettiin ”Yksi uusi ihminen” -matka. Matkan aikana tavattiin muun muassa paljon vastustusta osakseen saavia messiaanisia etiopianjuutalaisia, ja Jerusalemin Raamattukauppaa johtava Victor Kalisher, jolla on nyt suuri projekti työn alla: Raamatun kääntäminen nykyhepreaksi. Näistä kertoo Mari Palomäki.

Ilpo Jokimäki ja Vesa-Pekka Lanne puolestaan vierailivat jälleen Ukrainassa avustusmatkalla. ”Meillä on hyvin vaikeaa, mutta silti te tulitte”, heille sanottiin. Mitä Ukrainan etulinjan seurakunnille kuuluu, siitä kertoo Ilpo Jokimäki. Vesa-Pekka Lanne puolestaan on tällä kertaa ”Vapaaehtoisten matkassa” -palstamme vieraana.

Kirsi-Klaudia Kankaan ”Vankilan uumenista miljoonien vainottujen avuksi” -juttusarjan kolmannessa osassa tutustutaan Marttyyrien Ääni -järjestön syntyyn ja siihen, miten työalueet ovat vuosikymmenten aikana muuttuneet.

Tässä numerossa esitellään myös juuri ilmestynyt uusi kirjamme, ”Kun usko on kielletty — 40 päivää etulinjassa vainottujen kristittyjen kanssa”. Kirjan hinta on 25 euroa + postikulut, ja sen voi tilata nettikaupastamme.

Marttyyrien Ääni -lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja on ilmainen. Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata sen nettisivumme tilauslomakkeella tai sähköpostitse osoitteesta info@marttyyrienaani.fi. Lehden voi tilata myös sähköpostiin.

Marttyyrien Ääni -lehti 2/2023 on nyt täällä!

Marttyyrien Ääni -lehden tämän vuoden toinen numero on ilmestynyt! Pääteemana tässä lehdessä on Intian Kashmir, Intian ainoa muslimienemmistöinen osavaltio, jossa tuemme etulinjan työntekijä Ranbiria. Hänen työnsä tuottaa tulosta, mutta myös

Marttyyrien Ääni -lehti 1/2023 on ilmestynyt!

Tämä vuosi on Marttyyrien Ääni ry:n 50-vuotisjuhlavuosi ja se näkyy tänä vuonna lehdissämmekin. Tässä numerossa käynnistyy Kirsi-Klaudia Kankaan viisiosainen juttusarja ”Vankilan uumenista miljoonien vainottujen avuksi”. Sarjassa lähdetään liikkeelle Richard ja

Marttyyrien Ääni -lehti 6/2022 on ilmestynyt!

Vuoden viimeinen Marttyyrien Ääni -lehti on täällä! Tässä lehdessä kerrotaan, mitä uskoville on Ukrainassa tapahtunut Venäjän valtaamilla alueilla. Indonesialaisen Fennyn elämä oli lähellä päättyä toukokuussa 2018, kun hänen seurakuntaansa tehtiin

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print