Your Cart

Marttyyrien Ääni -lehti 2/2023 on nyt täällä!

Marttyyrien Ääni -lehden tämän vuoden toinen numero on ilmestynyt!

Pääteemana tässä lehdessä on Intian Kashmir, Intian ainoa muslimienemmistöinen osavaltio, jossa tuemme etulinjan työntekijä Ranbiria. Hänen työnsä tuottaa tulosta, mutta myös vastustusta, joten tuemme hänen ylläpitämäänsä turvakotia ja Kashmirin ensimmäistä lähetyskoulua. Siellä Ranbirin työn kautta uskoon tulleet entiset muslimit opiskelevat lähteäkseen myöhemmin evankelioimaan eri puolille Kashmiria.

Kirsi-Klaudia Kankaan juttusarjan toisessa osassa Richard ja Sabina Wurmbrand pääsevät pois Romaniasta, ja ryhtyvät kiertämään eri maissa kertomassa kristittyjen vainoista rautaesiripun takana. Suomeenkin he tulivat, mutta siihen aikaan he eivät olleet Suomessa kaikkialle tervetulleita.

”Vapaaehtoisten matkassa” -juttusarjassa tutustutaan Marjut Lipkaan, joka avustaa Marttyyrien Äänen työtä tekemällä meille monenlaisia käännöstöitä, muun muassa haastattelujen suomennusta. ”Minua on koskettanut suuresti näissä haastatteluissa vainottujen kristittyjen kiitollisuus olosuhteista huolimatta. Vaikka he olisivat menettäneet kaikkensa, niin he ovat katsoneet kaiken sen arvoiseksi, että ovat oppineet tuntemaan Jeesuksen”, sanoo Marjut.

Blogista vastasi tällä kertaa Jukka Norvanto, joka muistuttaa, että Uuden testamentin kirjoittajat olivat vainottuja kristittyjä, jotka kirjoittivat toisille vainotuille. Sen vuoksi Uudessa testamentissa puhutaan paljon Kristuksessa pysymisestä, mutta vaikka sanat kirjoitettiin vainotuille, on kehotus tarpeen meillekin, vapaiden maiden uskoville.

Palstatilaa ovat saaneet myös kashmirilainen entinen imaami ja iranilainen Darya, Pakistanin ompelukoulu ja Marttyyrien Äänen työ Ukrainassa.

Marttyyrien Ääni -lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa, ja on ilmainen. Jos et vielä ole lehden tilaaja, voit tilata sen nettisivultamme löytyvällä tilauslomakkeella tai vaikkapa sähköpostitse osoitteesta info@marttyyrienaani.fi.

Marttyyrien Ääni -lehti 1/2023 on ilmestynyt!

Tämä vuosi on Marttyyrien Ääni ry:n 50-vuotisjuhlavuosi ja se näkyy tänä vuonna lehdissämmekin. Tässä numerossa käynnistyy Kirsi-Klaudia Kankaan viisiosainen juttusarja ”Vankilan uumenista miljoonien vainottujen avuksi”. Sarjassa lähdetään liikkeelle Richard ja

Marttyyrien Ääni -lehti 6/2022 on ilmestynyt!

Vuoden viimeinen Marttyyrien Ääni -lehti on täällä! Tässä lehdessä kerrotaan, mitä uskoville on Ukrainassa tapahtunut Venäjän valtaamilla alueilla. Indonesialaisen Fennyn elämä oli lähellä päättyä toukokuussa 2018, kun hänen seurakuntaansa tehtiin

Marttyyrien Ääni -lehti 5/2022 on ilmestynyt!

Uusi Marttyyrien Ääni -lehti on ilmestynyt! Lehti vie meidät Kiinaan, missä kristittyjen uusi sukupolvi kohtaa vainon ensimmäistä kertaa, ja ankarampana kuin 40 vuoteen. Uudet ja vanhat menetelmät on valjastettu käyttöön,

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print