Your Cart

Marttyyrien Ääni -lehti 1/2023 on ilmestynyt!

Tämä vuosi on Marttyyrien Ääni ry:n 50-vuotisjuhlavuosi ja se näkyy tänä vuonna lehdissämmekin.

Tässä numerossa käynnistyy Kirsi-Klaudia Kankaan viisiosainen juttusarja ”Vankilan uumenista miljoonien vainottujen avuksi”. Sarjassa lähdetään liikkeelle Richard ja Sabina Wurmbrandin elämästä Romaniassa ja siirrytään kohti Marttyyrien Ääni -järjestön nykypäivää.

”Vapaaehtoisten matkassa” on niin ikään uusi artikkelisarja, jossa tutustutaan vapaaehtoistyönä työssämme mukana oleviin, arvokasta apuaan antaviin henkilöihin. Heistä ensimmäisinä Sirpa Moilanen ja Kirsi-Marja Sopanen kertovat, kuinka he päätyivät avustamaan toimistollamme postitustehtävissä.

Lehdessä on myös raportti uudelta työalueeltamme Filippiineiltä sekä Indonesiasta, joissa toiminnanjohtaja Hannu Lahtinen vieraili tammikuussa.

Blogisivulla Riku Rinne pohtii, mitä on olla vainottu. Lisäksi lehdestä löytyy VOM Siskona eritrealainen Ester, esitellään joulukampanjan tuloksia ja kuullaan monia suomalaisia koskettaneen nigerialaisen Danjuman viimeisimpiä kuulumisia.

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä Marttyyrien Ääni -lehti on ilmainen. Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata sen esimerkiksi nettisivultamme löytyvällä tilauslomakkeella tai sähköpostitse info@marttyyrienaani.fi.

Marttyyrien Ääni -lehti 6/2022 on ilmestynyt!

Vuoden viimeinen Marttyyrien Ääni -lehti on täällä! Tässä lehdessä kerrotaan, mitä uskoville on Ukrainassa tapahtunut Venäjän valtaamilla alueilla. Indonesialaisen Fennyn elämä oli lähellä päättyä toukokuussa 2018, kun hänen seurakuntaansa tehtiin

Lue lisää »
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print