Your Cart

Marttyyrien Ääni -lehti 1/2024 on ilmestynyt!

Marttyyrien Ääni -lehti 1/2024 on ilmestynyt!

19.2.2024

”Me olemme kaikin tavoin ahdingossa, mutta emme umpikujassa, neuvottomat, mutta emme toivottomat.”

Nämä toisen korinttolaiskirjeen sanat löytyvät tämän, vuoden ensimmäisen, Marttyyrien Ääni -lehden alkusivuilta.

Vainottujen kristittyjen ahdinkoon ja neuvottomuuteen Marttyyrien Ääni haluaa tuoda helpotusta, ja iloksemme voimme kertoa, että joukkomme on kasvanut, sillä Marttyyrien Ääni -työ on käynnistynyt nyt Virossa ja Espanjassa.

Niinpä tässä lehdessä kerrotaankin joulukuisesta Pakistanin-matkasta sorrettuja pakistanilaiskristittyjä tapaamaan, jonka puitteissa toimme helpotusta ahdinkoon avustusten ja joululahjojen muodossa. Matkalla saatiin viettää myös juhlahetkiä ompelukoulutuksien päätöstilaisuuksissa.

Ahdinkoon annetusta avusta kertovat niin ikään artikkelit Nigerian joulukampanjasta pakolaisleirien lapsille ja pakistanilaisen perheen kymmenen vuotta kestäneestä odotuksesta, joka on nyt viimein päättynyt heidän päästyään muuttamaan uuteen asuinmaahan, missä he voivat elää vapaasti. Lehdestä löytyy myös artikkeli avustustyöstämme äärimmäisen ahdistetuille Afganistanin uskoville.

VOM Siskot -palstalla kerrotaan ukrainalaisesta Helenistä, jonka miehen venäläiset veivät mukanaan heti sodan alettua. Mies vapautettiin myöhemmin, mutta Ukrainasta heidän oli paettava. 

Entä mitä kuuluu Thaimaan Narathiwatiin, missä kristittyjä on 0,0 prosenttia asukkaista? Toiminnanjohtaja Hannu Lahtinen vieraili siellä äskettäin tapaamassa tukemiamme eturintaman evankelistoja.

Mielenkiintoista lukemista on siis jälleen tarjolla! Jos et vielä ole ilmaisen, kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Marttyyrien Ääni -lehden tilaaja, voit tilata sen tästä linkistä tai sähköpostitse info@marttyyrienaani.fi. Halutessasi voit saada lehden myös sähköpostiisi.

Marttyyrien Ääni -lehti 6/2023 on ilmestynyt!

Marttyyrien Ääni -lehti 6/2023 on ilmestynyt! 11.12.2023 Mitä kuuluu Kiinan ja Pohjois-Korean kristityille? Miten Marttyyrien Ääni avustaa sodassa olevissa Ukrainassa ja Israelissa? Mitä kuuluu etiopialaiselle Kebenelle, joka muutama vuosi sitten hänet tavatessamme oli yhtenään sairaalahoidon tarpeessa? Miksi kannattaa toimia marttyyrien äänenä, siitä kertoo Marttyyrien Äänen hallituksen jäsen, Christa Tiainen. Toisena

Lue lisää »

Uusin Marttyyrien Ääni -lehti on ilmestynyt!

Tässä numerossa kerrotaan Iranin nopeasti kasvavasta, mutta ankarasti vainotusta maanalaisesta seurakunnasta. Oman tarinansa kertoo pastori Victor, joka joutui pakenemaan maasta saatuaan 10 vuoden tuomion työstään kotiseurakunnan pastorina. VOM Siskot -palstalla miehensä hyökkäyksessä menettäneet nigerialaiset Rose ja Lidia kertovat, kuinka he ovat antaneet anteeksi miestensä surmaajille. ”Me annamme heille anteeksi, sillä

Lue lisää »

Marttyyrien Ääni -lehti 2/2023 on nyt täällä!

Marttyyrien Ääni -lehden tämän vuoden toinen numero on ilmestynyt! Pääteemana tässä lehdessä on Intian Kashmir, Intian ainoa muslimienemmistöinen osavaltio, jossa tuemme etulinjan työntekijä Ranbiria. Hänen työnsä tuottaa tulosta, mutta myös vastustusta, joten tuemme hänen ylläpitämäänsä turvakotia ja Kashmirin ensimmäistä lähetyskoulua. Siellä Ranbirin työn kautta uskoon tulleet entiset muslimit opiskelevat lähteäkseen

Lue lisää »

”Jaranwalan kristittyjen tuskan päivä” – Radio Patmos

Marttyyrien Äänen tiimi vieraili joulukuussa Pakistanissa Jaranwalan kaupungissa, missä leimahti syvä raivo kristittyjä kohtaan viime elokuussa väitetyn jumalanpilkan takia.  Viha sai aikaan mellakan, jonka aikana lukuisat kirkot ja kristittyjen kodit

”Vaino ajoi perheen pois kotimaastaan” – Radio Patmos

Hanook päätyi Pakistanissa syytetyksi jumalanpilkasta ja hän joutui perheineen hengenvaaraan. Perhe pakeni Thaimaahan, missä he joutuivat toisenlaisten vaikeuksien eteen. Tässä ohjelmassa toiminnanjohtaja Hannu Lahtinen haastattelee Hanookia ja hänen vaimoaan Rubinaa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print