Your Cart

Marttyyrien Ääni -lehti 2/2022 on ilmestynyt

Ukrainan tilanne on juuri ilmestyneen Marttyyrien Ääni -lehden pääteema. Marttyyrien Ääni avustaa Ukrainasta pakenevia sekä yhä maassa olevia. Päätoimittaja Ilpo Jokimäki vieraili Hanna-vaimonsa kanssa hetki sitten Puolassa tutustumassa avustustyöhön. Tässä lehdessä he kertovat matkan aikana kokemastaan ja tapaamistaan ukrainalaisista.

Emme ole myöskään unohtaneet pakenevia afgaanikristittyjä. Nargus, yhteistyökumppanimme Pakistanissa, on jälleen käynyt viemässä apua Pakistaniin saapuneille afgaanipakolaisille. Hän tapasi 50 perhettä, jotka ovat kaikki kristinuskoon kääntyneitä. Heidänkin tarinansa ovat sydäntä särkeviä – ukrainalaisten tavoin hekin puhuvat kaivaten elämästään ennen Talebanin valtaannousua ja unelmoivat pääsevänsä takaisin kotimaahansa.

Kevään aikana toiminnanjohtaja Hannu Lahtinen pääsi käymään Egyptissä, jossa niin ikään teemme työtä. Kuten yleensä vierailut Marttyyrien Äänen työkohteissa, tämäkin matka oli koskettava, ja saipa Lahtinen jopa johdattaa erään tapaamansa miehen uudelle tielle, Jeesuksen seuraajaksi.

Lisäksi lehdessä kerrotaan 18-vuotiaasta Aishasta, jolle islam ei tuonut rauhaa sydämeen sekä irakilaisesta 20-vuotiaasta Emanista, joka ehti olla Jeesuksen seuraaja vain muutaman viikon, kun hänen oma perheensä riisti hänen henkensä.

Kalajoen seurakunnan pastori Suvi Lehtimäki kertoo lehdessä, miten vainottujen asiaa pidetään esillä heidän seurakuntansa nuorisotyössä, ja Järvenpään helluntaiseurakunnan pastori Vellu Haarala kirjoittaa aiheesta: ”Mitä tehdä, kun kuulemme uutisia sodista, vainoista ja vaikeuksista?” Lehdessä on myös Niko Tiaisen kirja-arvio Jukka Norvannon ”Vainottu” -kirjasta.

Mielenkiintoista ja koskettavaa luettavaa on siis jälleen tarjolla!

Ilmainen Marttyyrien Ääni -lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja voit tilata sen alla olevasta linkistä. Puhelimitse 040 5522 309 ja sähköpostilla info@marttyyrienaani.fi.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print