Your Cart

Intiassa pastorin vaimo pelastettu pakkoprostituutiosta

Pastori Ramdrash ja hänen vaimonsa Sunita ovat palvelleet pientä seurakuntaa vuodesta 2001 lähtien. Vuosien mittaan he ovat kokeneet monenlaista uhkailua ympäröivän yhteisön taholta.

Tämän vuoden helmikuussa eräs kyläläinen pyysi Sunitaa tulemaan mukaansa, rukoilemaan sairaan henkilön puolesta. Sunita lähti kyläläisen mukaan pahaa aavistamatta, ja katosi.

Pastori Ramdrash ryhtyi etsimään vaimoaan, kun tätä ei kuulunut takaisin kotiin, mutta Sunitaa ei löytynyt. Hän meni poliisien luo, mutta ei aluksi saanut sieltäkään apua. Myöhemmin Intian kristittyjen oikeuksia puolustava taho auttoi häntä rekisteröimään poliiseille ilmoituksen katoamisesta.

Lopulta asiaa tutkineet poliisit saivat selville, että Sunitan sieppaajat olivat sopineet ihmiskauppiaiden kanssa Sunitan myynnistä. Sen jälkeen ihmiskauppiaat myivät hänet bordelliin Rajasthaniin, yli 1400 kilometrin päähän Sunitan kotikylästä.

Kiitos Jumalalle, lopulta poliisit onnistuivat paikantamaan Sunitan ja vapauttamaan hänet.

Sieppaajat on sittemmin pidätetty, ja Sunita asuu miehensä ja lastensa kansa turvatalossa. Sunita on kiitollinen päästyään takaisin perheensä luo, mutta hän tarvitsee terapiaa selvitäkseen kokemastaan.

Kiitos Jumalalle, että Sunita on päässyt takaisin perheensä pariin. Rukoilethan, että hän toipuu täysin kokemistaan kauheuksista. Rukoile myös pastori Ramdrashin ja heidän lastensa puolesta, kun he pyrkivät ymmärtämään tapahtunutta. Saakoon tämä perhe nyt itse kokea sitä lohdutusta ja apua, jota he aiemmin ovat tarjonneet toisille, sekä rohkeutta jatkaa työssään, kertomassa Jeesuksen rakkaudesta, myös heidän vainoajilleen.

Lähde: Marttyyrien Ääni, Kanada

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print