Your Cart

Pakistanissa sieppaajaltaan karanneen Mairan pako jatkuu

Maira Shahbaz. Kuva: Aid to the Church in Need

Kaksi miestä sieppasi aseella uhaten Faisalabadista kotoisin olevan Mairan 28. huhtikuuta, kun hän oli matkalla kotiinsa.

Kristitty 14-vuotias Maira Shahbaz joutui vaikutusvaltaisen liikemiehen Mohamed Nakashin sieppaamaksi. Myöhemmin oikeus totesi avioliiton viralliseksi ja pakotti Mairan palaamaan sieppaajansa luo, sekä olemaan ”kunnon vaimo”.

Joitakin viikkoja myöhemmin Maira pääsi pakenemaan ja palasi perheensä luokse.

”Nakash ja ne kaksi muuta miestä veivät minut aseella uhaten tuntemattomaan paikkaan, jossa Nakash raiskasi minut”, Maira kertoo. ”Hän myös videokuvasi minua alastomana ja uhkasi, että hän tappaa minut ja perheeni, jos kerron kenellekään, mitä on tapahtunut.”

Vaikka Maira pääsi pakoon, sieppaaja ei ole jättänyt häntä rauhaan.

Maira joutuu nyt perheineen piileskelemään Nakashilta, joka uhkaa tappaa hänet ja syyttää häntä islamin hylkäämisestä.

Mairan asianajaja Sumera Shafique kertoo: ”Pakistanilaiset äärimuslimit pitävät Mairaa nyt luopiona, ja he tappaisivat hänet ensimmäisen tilaisuuden tullen.”

Shafique kertoo, että useampi mies etsii Mairaa, kiertäen ovelta ovelle kyselemässä Mairan olinpaikan perään.

Mairan toipuminen sieppauksesta on yhä kesken. Nakash kiristi häntä uhkaamalla julkaista verkossa videon, jossa Mairaa raiskataan.

Rukoile, että Jumala varjelee Mairan perheineen, sekä parantaa Mairan henkiset ja fyysiset haavat.

Lähteet: Aid to the Church in Need, Morning Star News, Christian Solidarity Worldwide, International Christian Concern, Jubilee Campaign

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print