Your Cart

Pakistanilainen kristitty isä sai siepatun tyttärensä takaisin

Farah poliisiasemalla pian sen jälkeen, kun hänet oli löydetty kahlehdittuna sieppaajansa kotoa. Kuva: Morning Star News

Asif Masihin kasvot loistavat onnesta. Tiistaina 16. helmikuuta hän sai siepatun 12-vuotiaan tyttärensä takaisin kotiin kahdeksan kuukautta kestäneen taistelun jälkeen.

Farah siepattiin kodistaan viime kesäkuussa. Pian sen jälkeen hänen kerrottiin kääntyneen islamiin ja menneen naimisiin 45-vuotiaan sieppaajansa kanssa. Kesti kauan, että poliisit reagoivat sieppaukseen. Aluksi he sanoivat Farahin isälle, että tämän pitäisi olla iloinen siitä, että hänen tyttärensä on nyt muslimi.

Poliisit löysivät Farahin kahlittuna sieppaajan Khizar Hayatin kotoa 5. joulukuuta. Farahin löydyttyä tuomari määräsi hänet pidettäväksi viranomaisten hallussa, ja hänet lähetettiin valtion turvakotiin oikeuskäsittelyn ajaksi. Tammikuun lopulla pidetyssä oikeudenkäynnissä Farah kertoi menneensä naimisiin ja kääntyneensä islamiin omasta halustaan. Farahia oli turvakodissa painostettu ja uhkailtu sanomaan näin. Tämän vuoksi pelättiin, että Farah palautettaisiin sieppaajalleen.

Isä ei kuitenkaan luovuttanut taistelussa ja viime viikolla pidetyssä uudessa kuulemisessa Farah kertoi haluavansa palata kotiin isänsä luo.

”Kiitos Jumalalle, Hän vastasi rukouksiimme ja pelasti tyttäreni”, Asif-isä sanoi kuultuaan oikeuden päätöksen. ”Hän on syvästi traumatisoitunut ja pelokas, mutta lapseni on hyvin onnellinen päästessään takaisin perheensä luo. Juuri kun luulimme menettäneemme hänet, tämä ihme tapahtui. Jumala suojelkoon kaikkia tyttäriään.”

Farahin sieppaaja on tällä hetkellä vapaana takuita vastaan. Farahin puolesta taistellut ihmisoikeusaktivisti Lala Robin Daniel sanoo Hayatin ja hänen rikoskumppaneidensa olevan uhka Farahin perheelle niin kauan kunnes heidät pidätetään ja heitä rangaistaan.

Lähde: Morning Star News

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print