Your Cart

Pakistan – Kristityn tytön sieppaajasta annettu pidätysmääräys

Huma Younus.

Pakistanissa oikeus on antanut pidätysmääräyksen Abdul Jabbarista, miehestä, joka sieppasi 14-vuotiaan Huma Younusin, pakotti hänet naimisiin kanssaan ja kääntymään islamiin. Jabbar on kuitenkin yhä karkuteillä.

Pidätysmääräys annettiin myös Jabbaria sieppauksessa avustaneista kahdesta miehestä.

Lähes päivälleen vuosi sitten, 10.10.2019 tuolloin 14-vuotias Huma siepattiin kotoaan, kun Human vanhemmat olivat töissä. Sen jälkeen Jabbar vei Human toiseen provinssiin, jossa Huma pakotettiin kääntymään islamiin ja naimisiin Jabbarin kanssa.

Human vanhemmat ovat toistaiseksi menestyksettä taistelleet tyttärensä vapautumisen puolesta, mutta he jatkavat taisteluaan, vaikka heitä uhkaillaan.

Äskettäin Huma onnistui soittamaan vanhemmilleen. Hän kertoi olevansa raskaana, ja että häntä pidetään lukittuna yhteen huoneeseen.

Olemme käynnistäneet vetoomuskampanjan Human puolesta, ja koska Huma on vieläkin siepattuna, vetoomuksia voi yhä lähettää. Vetoomusryhmäämme kuuluvat ovat saaneet vetoomuksen allekirjoitettavakseen automaattisesti. Jos et kuulu vetoomusryhmään, mutta haluat vedota Human puolesta, voit pyytää vetoomuksen allekirjoitettavaksesi. Vetoomukset lähetetään postitse, joten jos pyydät vetoomuksen sähköpostiisi, tarvitset tulostimen. Voimme myös lähettää vetoomuksen allekirjoitettavaksesi postitse. Voit ilmoittautua kampanjaan sähköpostitse (info@marttyyrienaani.fi) tai puhelimitse (040 5522 309 arkisin 9-15). Voit myös ilmoittautua nettisivumme yhteydenottolomakkeella. Muista kertoa yhteystietosi, minne haluat vetoomuksen lähetettävän.

Rukoile, että Huma pääsisi takaisin kotiin.

Lähteet: International Christian Concern, Morning Star News, Jubilee Campaign

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print