Your Cart

Missä on Raymond Koh? Kolme vuotta katoamisesta

Malesialainen pastori Raymond Koh siepattiin ammattimaisesti keskellä kirkasta päivää 13. helmikuuta 2017, eikä hänestä ole kuultu mitään sen jälkeen.

Turvakamerat tallensivat hyvin järjestäytyneen ryhmän suorittaman sieppauksen. Todisteet viittaavat asialla olleen korkeasti koulutettu sieppauksiin erikoistunut ryhmä. Turvakameran kuvassa näkyy, kuinka kolme mustaa katumaasturia piirittää pastori Kohin auton pakottaen sen pysähtymään. Kaksi muuta autoa ja kaksi moottoripyörää osallistui myös sieppaukseen.

Pastori Kohin vaimo Susanna kertoo: ”Tilanteella oli silminnäkijä, aivan tapahtumien keskiössä. Hän luuli käynnissä olevan elokuvan nauhoitus. Lapseni kulkivat ovelta ovelle ja löysivät turvakameran tallenteen tapahtumista. Se oli hyvin sotilastyyppinen operaatio, hyvin järjestäytynyt, ja kesti vain 40 sekuntia. Viime vuonna yksi viranomainen tunnusti, että sieppauksen takana olivat poliisit.”

Susanna ja hänen kolme lastaan heräävät jokaiseen päivään toivoen sen tuovan uutisia Raymondista. Kuuntele Susannan haastattelu tästä.

Britannian Marttyyrien Ääni, Release International, on käynnistänyt vetoomuskampanjan Raymondin puolesta. Voit käydä allekirjoittamassa englanninkielisen vetoomuksen täällä: https://releaseinternational.org/releaseraymond/

Vetoomussivulta löytyy myös turvakameran tallenne sieppauksesta.

Herra, Sinä yksin tiedät, missä Raymond on. Anna armossasi perheelle tieto hänen tilanteestaan. Jos hän on yhä elossa, vahvista häntä Hengelläsi, anna hänen tuntea läsnäolosi, äläkä anna minkään erottaa häntä yhteydestäsi. Anna siunauksesi vetoomukselle ja anna sen toimia herätyksenä myös hänen sieppaajilleen. Kiitos Herra, että Sinulle kaikki on mahdollista ja saamme luottaa Sinun apuusi!

Lataa rukousaiheet pdf:nä tästä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print