Your Cart

Marttyyrien Ääni -lehti 4/2022 on ilmestynyt!

Elokuun Marttyyrien Ääni -lehti on ilmestynyt! Lehdessä kerrotaan somalien parissa tehtävästä työstä ja siitä, mikä tilanne kristityiksi kääntyneillä somaleilla on. Uskoon tulleet somalit joutuvat usein vainotuksi ja he joutuvat pakenemaan henkensä edestä. Marttyyrien Ääni tukee mm. somalikristittyjen turvakotia sekä pienyrityshankkeita Itä-Afrikassa, jotka ovat osoittautuneet äärimmäisen tärkeiksi auttamismuodoiksi.

Muita kiinnostavia artikkeleita ovat ompelukoulutusprojekti Pakistanin kristityille naisille, Etiopian etulinjan työn raportti sekä Libanonin matkan reportaasi. Lehdessä on myös mielenkiintoinen artikkeli kristityksi kääntyneestä terroristista, josta tuli rauhanrakentaja. Entä mikä on johtanut pitkän linjan evankelistan, Martti Kallionpään, tukemaan vainottuja kristittyjä Marttyyrien Äänen työn kautta?

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä Marttyyrien Ääni -lehti on tuhti tietopaketti kristittyjen tilanteesta maailmalla. Jos et vielä ole lehden tilaaja, voit tilata sen ilmaiseksi kotiisi alla olevasta linkistä tai muiden yhteydenottoväyliemme kautta, esimerkiksi lähettämällä sähköpostia toimistoon: info@marttyyrienaani.fi.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print