Your Cart

Lyhyesti ja rukoillen – Pakistanilainen Ahmed vapautettu syytteistä!

Eturintaman evankelista työssään. Kuvan henkilö ei ole Ahmed eikä liity tapaukseen.

Kerroimme aiemmin pakistanilaisesta evankelistasta, Ahmedista, jota vastaan oli nostettu täysin perättömät jumalanpilkkasyytteet ja lisäksi hänen surmaamisekseen oli annettu fatwa. Ahmed ei edes tunne häntä syyttävää henkilöä. Oikeussalissa Ahmedin asianajaja pahoinpideltiin kerran. Ahmed puolestaan selvisi oikeussalissa tapahtuvaksi suunnitellusta murhayrityksestä vähäisin vammoin, koska asiasta oli ollut vahva ennakkoaavistus ja hän sai oikeussaliin tuekseen ystäviä, jotka pelastivat hänet tilanteesta. Tuomari oli mukana juonessa ja poistui hyökkäyksen alkaessa oikeussalista.

Syytteet nostettiin viime marraskuussa ja oikeudenkäyntejä oli lähes joka perjantai. Yllättäen viimeisimmässä oikeudenkäynnissä kaikki syytteet häntä vastaan hylättiin. Yleensä jumalanpilkkaoikeudenkäynnit kestävät vuosia, joten tämä on kaikkineen suuri kiitosaihe.

Ahmed ja kaikki asianosaiset ovat Jumalalle kiitollisia tästä voitosta. Samana päivänä kun syytteet hylättiin, häntä vastaan määrättiin kuitenkin toinen fatwa.
Lähde: Mission Network News

Kiitos Isä, että syytteet hylättiin.
Suojele Ahmedia häntä vainoavilta, siunaa ja johdata hänen evankeliointityötään.

Kaikki rukousaiheet pdf-versiona tästä klikkaamalla.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print