Your Cart

Leah Sharibun kolmas syntymäpäivä vankeudessa

Torstaina 14. toukokuuta Leah Sharibu täyttää 17 vuotta. Se on hänen kolmas syntymäpäivänsä siepattuna.

Helmikuun 19. päivä tuli kuluneeksi kaksi vuotta siitä, kun Leah ja 109 muuta tyttöä siepattiin koulustaan Dapchissa. Leah on heistä ainoa, joka on yhä Boko Haramista irtautuneen ISWAP-terroristiryhmän hallussa. Hän oli joukon ainoa kristitty eikä häntä vapautettu, koska hän ei suostunut kieltämään uskoaan.

Leah’n vanhemmat Nathan ja Rebecca Sharibu syyttävät Nigerian viranomaisia sekä Nigeriassa että ulkomailla Leah’n tilanteesta huolestuneiden huijaamisesta tyhjillä lupauksilla vapauttamisesta, jotta he pysyisivät hiljaa.

”Leah’n kolmannen siepattuna viettämän syntymäpäivän muistoksi vaadimme Nigerian viranomaisia ryhtymään toimiin ja toteuttamaan monet lupauksensa Sharibun perheelle ja kaikille nigerialaisille”, vaatii perheen edustaja, LEAH-säätiön johtaja tri Gloria Samdi Puldu.

Leah’n uskottiin olevan vangittuna Tšadjärven alueella. Tšadin armeija hääti Boko Haramin äskettäin järven seudulta, mutta Leah’sta ei silti löytynyt merkkiäkään.

Lisäksi perheen tuskaa lisäävät Boko Haramin vapauttamien siepattujen väitteet siitä, että Leah olisi saanut lapsen vankeudessa.

Puldu pyytää jatkamaan rukousta Leah’n puolesta ja painostamaan Nigerian viranomaisia toteuttamaan lupauksensa Leah’n vapauttamisesta.

Lähde: Punch Nigeria

Lataa rukousaiheet tästä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print