Your Cart

Nigeria – Leah Sharibu 2 vuotta siepattuna

Helmikuun 19. päivä tuli kuluneeksi kaksi vuotta siitä, kun Leah Sharibu ja 109 muuta tyttöä siepattiin koulustaan Dapchissa.

Nyt 16-vuotias Leah on heistä ainoa, joka on yhä ISWAP-terroristiryhmän hallussa. Hän oli joukon ainoa kristitty eikä häntä vapautettu, koska hän ei suostunut kieltämään uskoaan.

Leah’n äiti Rebecca Sharibu osallistui vuosipäivänä Lontoossa Leah’n puolesta pidettyyn mielenosoitukseen. Lontoossa hän pyysi Britannian viranomaisten apua tyttärensä vapauttamiseksi, koska Nigerian viranomaiset eivät ole siihen pystyneet.

”Olen tullut Britanniaan pyytämään apua, haluan tyttäreni vapaaksi. Kun tyttäreni siepattiin, meni seitsemän kuukautta ennen kuin presidentti Buhari soitti minulle. Soittaessaan hän sanoi, että tyttäreni vapautettaisiin, että se ei veisi pitkään. Kaksi viikkoa myöhemmin hän lähetti kolme ministeriä kotiini. He sanoivat samaa: Leah palaisi kotiin pian”, Rebecca kertoo.

Kaksi vuotta on kuitenkin kulunut, ja Leah on yhä sieppaajiensa hallussa. ”Olen todella suunniltani, mutta en voi tehdä mitään. Jos hallitus ei tee mitään, mitä tavallinen kansalainen voi tehdä?” Rebecca kysyy.

Lähteet: Legit, BBC, MSN

Herra me kiitämme siitä uskosta, jota olet Leah’lle antanut. Vahvista myös hänen perheettään ja heidän uskoaan Sinuun heidän ollessaan yhä erossa tyttärestään. Kiitos, että me saamme luottaa siihen, että kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Sinua rakastavat. Anna tämä Sanasi olla vahvistuksena heille kaikille.

Pdf-koosteen saat ladattua tästä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print