Your Cart

Kiinassa jahdataan kristillisten kirjojen ostajia

Kerroimme aiemmin, kuinka kristillisestä ”Vehnä-kirjakaupasta” kirjoja ostaneita on kuulusteltu.

Kiinassa on nyt käynnissä maanlaajuinen tutkinta henkilöistä, jotka ovat ostaneet kirjoja kyseisestä kaupasta.

Kirjakaupan omistaja, Zhang Xiaomai, pidätettiin 11. syyskuuta epäiltynä ”laittomasta liiketoiminnasta”. Viranomaiset syyttivät häntä uskonnollisten julkaisujen ostamisesta ulkomailta ja niiden laittomasta myynnistä Kiinassa.

Vehnä-kirjakauppa myy Raamattuja ja muuta kristillistä materiaalia. Se on myynyt yli 20.000 teosta yli 10.000 henkilölle. Yli 800 sen myymistä kirjoista on luokiteltu laittomiksi.

Lokakuun lopulla viranomaiset vaativat kaikkia poliisiasemia ottamaan yhteyttä henkilöihin, jotka ovat ostaneet Vehnä-kirjakaupasta. Poliisien tehtäväksi on annettu löytää ja takavarikoida kaikki sieltä ostetut kirjat.

Tiistaina 3. joulukuuta esitetyssä Marttyyrien Matkassa -ohjelmassa Tim Dillmuth Korean Marttyyrien Äänestä kertoo, miten tärkeää kristillisen opetuksen saaminen juuri nyt on Kiinan uskoville, ja mitä eri maiden Marttyyrien Ääni -toimistot tekevät sen eteen. Voit kuunnella ohjelman klikkaamalla tästä Soundcloud-tilillemme.

Lähde: China Aid

Kiitos Herra siitä rohkeudesta ja uskosta, jota Sinä olet palvelijoillesi antanut ja auta Zhangia pysymään kiinni Sinussa vaikeuksista huolimatta. Suojaa, varjele ja vahvista kaikkia heitä, jotka ovat ostaneet tämän kirjakaupan tuotteita. Auta, että mahdollisesti takavarikkoon joutuvat tuotteet koituisivat niiden löytäjien pelastukseksi.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print